Arkadaşlar, yarım kontak anahtarı cevirip, lambaların sönmesini beklerken 1 sn civarında önden bir cızırtı sesi gelip bitiyor.Arabanın çalışmasında bir sorun yokta neden olabilir? Fiat demek, ses demek zaten.
Arkadaşlar, yarım kontak anahtarı cevirip, lambaların sönmesini beklerken 1 sn civarında önden bir cızırtı sesi gelip bitiyor.Arabanın çalışmasında bir sorun yokta neden olabilir? Fiat demek, ses demek zaten.
hocam bozulmuş o![]()
allahım yaa
Pompa o pompa.... Yakıt pompası... Ses gelmezse şikayet edin![]()
aşırı gelmiyorsa sıkıntı değildir![]()
ISmileUDie
Gülme komşuna, gelir başına..
Yakıt pomapası değil, eminim.öden bi elektrik sigortası, yada kısa devre gibi bir şey bence, başına gelen var mı, acaba..
Konu StrawBeeRy tarafından (17/04/2013 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir..
Elektrik sigortasından öyle ses gelmez. Aracınız kontağı çevirdiğinde yakıt alıyor 2-3 saniye sürer maksimum. Eğer sorun sigortada olsaydı çıtırdı şeklinde gelirdi. Herkesin aracı öyle merak etmeyin bende puntomu alalı 3 ay oldu(sıfır) bende hep var bu ses aracı teslim alırken bile vardı.
Geçmiş olsun..
Konu fotobelit tarafından (17/04/2013 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
yakıt pompasının cızırtısı o![]()
Bravo da o ses sürücü kapısı açıldığında geliyor... ve sorulup onaylandı! yakıt pompası! rahat olun![]()
herkesde var o ses bence sorun edilcek bişey yok![]()
Dualogic viteslerde sol ön kapıyı açtığınızda duyarsınız.
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri