forumda buna benzer olay yaşayan arkadaşlar serviste güncelleme yapmışlardır belki sizinki de böyle bir sorundur..
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz hafta yavaşça bayır çıkarken aracım boğulur gibi oldu ve durmaya yakın araç hareket etmez oldu. Sanki hillholder tutuyor ve gaza basınca arabayı bırakmıyor. Biraz daha zorlayınca arıza ışığı yandı, ESP devre dışı yazdı. Daha önce bir kere daha olmuştu ve kontağı kapatıp açınca düzelmişti.
Bu sefer en az 5 dakka Acıbadem metrobüs durağının orada sol şeritte kaldım, tüm trafiği kilitledim ve rezil oldum.
Aracımın garantisi de yok kara kara düşünüyorum.
Konu merghat tarafından (13/04/2013 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
forumda buna benzer olay yaşayan arkadaşlar serviste güncelleme yapmışlardır belki sizinki de böyle bir sorundur..
geçmiş olsun
Sağ olun. İnşallah güncelleme ile çözülebilecek bir şeydir.
Şanzıman yağınızı en son ne zaman değiştirdiniz?
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
sensor arızası olabilir. gelişmeleri yazarsın.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Araç 67.000'de ve 59.000de bakıma girmişti. Orada şanzıman yağı değişti mi bilmiyorum servisi arayıp sorayım. Frenle ilgili birşey mi bilmiyorum fakat bu durum olduğunda fren kaskatı kesilmişti. Tamda büyük borca girmişken oluyor malesef böyle şeyler. İnşallah fazla canımızı yakmaz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri