herkese merhaba cc ile ilgili yardıma ihtiyacım var ben direksiyon alt konsolun soktum de bahsettiğiniz cc soketını göremedim tam yeri nerede acaba ve body computer soketi hangisi oluyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Printable View
herkese merhaba cc ile ilgili yardıma ihtiyacım var ben direksiyon alt konsolun soktum de bahsettiğiniz cc soketını göremedim tam yeri nerede acaba ve body computer soketi hangisi oluyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
aracım fiat bravo 2009 1.4 16v active
yokmu bilgisi olan
valla Ali abicim punto ya senin yardımların olmasa yapamazdım bununla ilgili de bilgin varsa çok makbule geçer ;)
Ali dostum senin profil de artık punto yok yazıyor sattın mı yoksa hadi bi bravo da sen al da beraber yardıralım :)
ne demek ilgilenirsen lütfedersin sitede bi kaç yazı var bununla ilgili de devreyi yapmak kolay da cc soketi direksiyon konsolu altında gösterge civarında vs deniyor ama göremedim birde body computer in ssoketi hangisi ? gibi sorular var yanlış bişey yapmak istemiyorum bişey öğrenirsen paylaşım bekliyorum şimdiden teşekkürler...
sanırım kablo bu fakat sökerken dikkat edin çok zor yerde üst kapağı çıkartmak için 2 tane vida var