Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende sürekli uzun yolda kullanıyorum şehir içine nadir giriyor araba. Ayda 50 - 60 km anca. Ankara'da soğuk fazla olduğundan ben 0-30 kullanıyordum. İstanbul'da dur kalk olayını düşünürsek 5-40 ya da 0-40 uygun olacaktır. 40 ibaresini kabaca açıklarsak yağın yüksek sıcaklığa dayanmasını anlatır diyebiliriz. 0-40 aslında çok güzel bir akışkanlık. Hem kışa uygun (0 değeri itibari ile) hemde yaza uygun. 1.3 multijetlere kesinlikle son hanesi 40'dan büyük yağ kullanmayın. Aracınızı çok fazla sıkıştırmıyorsanız 0-30 yağda uygun olur. Marka olarak Mobil 1 ve Castrol.
İlk hanesi düşük yağ önermemin ve kullanmamın nedeni Turbodur. Motor ilk çalıştığında karterdeki yağ soğuk oluyor. Haliyle soğuk yağ ısınana kadar özellikle turbo milinde aşınmaya neden oluyor. Çalışma sıcaklığına ulaşmayan yağın viskozitesi de haliyle yüksek oluyor ve yağlama performansı düşüyor. İlk hanesi 0 ve 5 ile başlayan yağlar farkını burada ortaya çıkartır. 0-30, 0-40, 5-30, 5-40 gibi yağlar soğukta akışkanlıklarını kaybetmeyerek üst düzeyde yağlama sağlıyor.
Youtube'de farkı numaralardaki yağları buzlukta bardakta bekletip akışkanlıklarını deneyen insanlar var. O videoyu bulabilirseniz demek istediğimi anlarsınız.

Sayın ULTRa GP
sizin aracın motorunun durumunu bilemediğim için birşey diyemem. Eğer yağ eksiltme sorununuz yoksa 5-40'dan devam ediniz derim.

Edit: Linki buldum. Servislerde kullanılan 10-40 yağa dikkat

Motoröl im Kältetest bei minus 22 Grad Celsius | 1080p HD | Öltest -22 C° - YouTube
Tamam eksiltme yok 5-40 devam ediyim o zaman teşekkürler