servis sonunda sipariş geçti mazot pompasını ancak bu aralar gelmiyor dedi.2 hafta önce sipariş geçtik bekliyoruz hala dedi.
evet haklısın. bir an önce bu dertten kurtulmam gerek, servis değiştireyim garantiden dedi ancak servis korkuttu beni , değiştirirsem ses daha artar diye bende değişim isteyemedim. arkadaşlar sizde bir kontrol ederimsiniz çok az bir inleme sesi geliyor mu?
servis sonunda sipariş geçti mazot pompasını ancak bu aralar gelmiyor dedi.2 hafta önce sipariş geçtik bekliyoruz hala dedi.
Ali bey, pompa değişimi yapıldı mı?
Birde yakıtı o zamanlarda nereden alïyordunuz.
Ali bey değişimden sonrada deponun ustune ses yaltım folyolarından koltuğun altını komple kaplattırsaydınız çok iyi olurdu. Araç içi biraz daha sessizleşirdi. Hemde pompa sesi illaki bir süre sonra yine gelecektir bir nevi önelme almış olurdunuz.
arkadaşta 2015 doblo var motor sesini içeriye nerdeyse hiç vermiyor..bende 2010 gp var..2000 devirden sonra ses olduğu gibi içerde.nasıl çözeriz bu işi ?
Benim de mazot pompasında uğultu var.3 sene excellium kullandım,pompada yağlanmaya sebep olduğunu okudum,şimdi nitroya döndüm.Arka Koltuğun altına bauhaustan ,şu yumurta kartonuna benzeyen ses izolasyon malzemesi alıp koydum ama bişey farketmedi.
Tamiri mümkün bişey mi bu depodaki mazot pompası?
Sent my iPhone using
arkadaşlar bu ses benim aracımda hep vardı,konuyu okurken aklıma takıldı,kontağı çevirdiğimizde araç mazot çekerken ınnnnnnnnnn diye bir ses,sonra ışıklar sönüyor zaten marşa basıp aracı çalıştırıyoruz..bu ses anormal bir sesmi?sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?
ben o sesi 3 kere duymadım araba o üçündede çalışmadı. bu ses mazot pompasının sesiymiş. en son geçen hafta aracı 10 dakikalığına durdurdum ve geri marşa basınca yine çalışmadı. ses dikkatimi çekti. hezamanki uğultulu gelen sesten eser yoktu. ustamı aradım yolda kaldım. hezamanki gelen ses gelmiyor dedim. mazot pompası dedi. arka koltuğun altında yuvarlak plastiğe bir iki tıkıla ses gelir ve araba çalışır dedi. aynende dediği gibi oldu. mazot pompasını soğuk tutan yakıtın kendisidir dedi. soğuk olması için yakıtın içinde olması gerekir bunun için deponda mutlaka yeterli yakıt olsun dedi. az sonra alırım yarın alırım deme hemen gerektiği kadar yakıt alki pompaya zarar vermesin dedi.
umarım işinize yarar bu bilgi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri