Benzinlinin ağzı daha büyük ve dizele girmiyor demişti Kasatmonudaki pompacı ama yine de dikkat edelim zaten orda boş yere bekliyoruz depo dolarken çıkalım ve başında duralım önemli çünkü..
Zaten Yeni pompalar artık dizel pompayı benzinliye girmiyor benzinli pompası dizele girmiyor değil mi?
"What we do in life, echoes in eternity"
Benzinlinin ağzı daha büyük ve dizele girmiyor demişti Kasatmonudaki pompacı ama yine de dikkat edelim zaten orda boş yere bekliyoruz depo dolarken çıkalım ve başında duralım önemli çünkü..
Aynı şey benim eski c4 ümede olmuştu Bp den almıştım.Ben benzinliğin dükkanından bir şeyler almaya gitmiştim geldiğimde işlem tamam lanmıştı fakat o zamanlar şirket karşılıyordu yakıtımı arabayla içinde biraz yakıt olduğu için 30m km yok yaptım başladı araba sallamaya.Ben kıllandım hemen işyerinden Bp yi aradım ve durumu anlattım hemen gelip baktılar ve arabnızda kurşunsuz benzin var dediler.Bu tür durmlara karşı sigortalarını olduğunu söyleyip çekici ile aracı alıp servise götürdüler ve tüm masrafları üstlendiler.Serviste depoda yakıt olduğu için ucuz kurtardığımız pompaların ve filtrelerin değiştirilerek hallettiklerini söylediler bir dahada zaten sorun çıkmadı.
arakdaslar cevaplar için tesekkür edeirm arabayı ustaya bıraktık halletmiş naısl yaptıgını bilmiyorum ama szilere ogrenivnce acıkalrım ki basına gelen oldumu aynı yontemi islesin
evet bende hata yaptım yapıyorumda.direk pompacıda da suş olabilir gelen müşteridede.
ben dikkatsiz olduğum zaman hata yapıyorum biliyorum ki hatalarım var.ben sıfırdan başladım 1 ayım yeni oldu.3 kere hatam oldu.
nedense dizellere benzin dolduruyorum.
yoğunlukta depoların kapaklarında birşekilde karışıklık yapabiliyorum.
ama daha başarılı olacagım zamanla.
dikkatsizliğimin cezasınıda çekiyorum.
şuna inanın her yaptığım hatada aracın sahibinden daha çok üzülüyorum.
oyüzden hatalarımı en aza indirmek için çalışıyorum.
zaman zamanda bilmeyerek yanlış yapıyorum.
hiç bir pompacı bilerek müşteriye yanlış yakıt vermek istemez.
o yüzden pompacıyı dövmek size ne kazandırır bilmiyorum ama zaten hata yapan pompacı zaten maddi veya manevi bir zararda olduğuna inanın.
ben yaptığım hataları farkettiğimde çok üzülüyorum.
ama insanız hata yapabiliriz.
hatalar yapılarak ders alınarak en aza düşürülür ve yapılmaz.
kimse ben şu işte hata yapmıyorum diyemez.buna pompacıda dahil.işverende.arabasına ne konulacağını daha durus bilmeyen müşteride.
zamanla her zorluk aşılır.
pompacı dövmek sorunu çözmez.
ben bir pompacıyım evet bende hata yaptım yapıyorumda.direk pompacıda da suş olabilir gelen müşteridede.
ben dikkatsiz olduğum zaman hata yapıyorum biliyorum ki hatalarım var.ben sıfırdan başladım 1 ayım yeni oldu.3 kere hatam oldu.
nedense dizellere benzin dolduruyorum.
yoğunlukta depoların kapaklarında birşekilde karışıklık yapabiliyorum.
ama daha başarılı olacagım zamanla.
dikkatsizliğimin cezasınıda çekiyorum.
şuna inanın her yaptığım hatada aracın sahibinden daha çok üzülüyorum.
oyüzden hatalarımı en aza indirmek için çalışıyorum.
zaman zamanda bilmeyerek yanlış yapıyorum.
hiç bir pompacı bilerek müşteriye yanlış yakıt vermek istemez.
o yüzden pompacıyı dövmek size ne kazandırır bilmiyorum ama zaten hata yapan pompacı zaten maddi veya manevi bir zararda olduğuna inanın.
ben yaptığım hataları farkettiğimde çok üzülüyorum.
ama insanız hata yapabiliriz.
hatalar yapılarak ders alınarak en aza düşürülür ve yapılmaz.
kimse ben şu işte hata yapmıyorum diyemez.buna pompacıda dahil.işverende.arabasına ne konulacağını daha durus bilmeyen müşteride.
zamanla her zorluk aşılır.
pompacı dövmek sorunu çözmez.
abicim 4 yıl önceki konuyu hortlatmışsıngeçmiş olsun diyelim madem olaylar için
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
tabikide haklısın kardeşim pompacı da nihayetinde bir insan..
2008 yılında benimde başıma gelmişti pompacı benzini doldururken kokudan anladım ve napıyorsun diye sordum benzin dolduruyorum abi dedi bende oku bakalım ne yazıyor orada dedim benzin kapağında hem diesel hemde motorin diye 2 sticker olmasına rağmen angut benzin doldurdu tabi ben aracı çalıştırmadım hemen usta çağırdılar usta tam faciaydı elektrik süpürgesinden bozma aletiyle depodan çekmeye ulaştı epey bende ses çıkarmadım yarım saat uğraştı full depodan 5 lt çekebildienson dayanamadım usta dedim mazot filtresinin oradan çek hortumu çekti kontağı mar konumuna getirdim mazotu bir güzel boşaltık tekrar mazot fullediler yoluma devam ettim depomdan çektikleri mazotuda geri mazot tankına boşalttılar
![]()
Bizim yan komşumuzunda başına bu tarz bi olay gelmişti dizel i30 a benzin almış yanlışıkla 8 milyarlık bir hasar olmuştu.
bu forumda yada bi başka yerde okumuştum, bu iş başına gelen bi arkadaş benzinle temas eden tüm parçaları değiştirmek zorunda kaldığını yazmıştı.. 8000 tl masraf çıkarmış..cidden çok dikkat etmek lazım..
7000-11000 TL Arasında bır masraf cıkar olacagı bu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
kardes kesinlikle yakıt istasyonuna git ve hakkını ara bence hata onların kardesim böyle şey olmaz bence herkesin basına gelebilir o yüzden hakkını ara bence geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri