Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Maddi Hasarlı Trafik Kazası!

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

Standart Maddi Hasarlı Trafik Kazası!

Merhaba Arkadaşlar;

13.11.2012 tarihinde sağ aynayı kullanmayı bilmeyen yada kullanmak istemeyen, kendisine sorsan "40 yıllık şoförüm ben" diyebilecek olan, özgüveni yüksek ama sallapati iş yapma konusunda kusursuz olan veya ( burada empati yapalım ) kişisel sorunları yüzünden dalgın olan, bir özel halk otobüsü ( özel ve halk nasıl bir arada oluyorsa ) şoförü; ışıklarda önündeki araç sarı yanınca hareket etmediği için bnm bulunduğum şeride doğru hamle yapmak suretiyle ki o sırada ben 20 km hızla yeşil ışığı yakalamanın huzuruyla duraksamadan tam geçerken sağ arka kapı ve gerisine otobüsü sürttürdü. O sürttürdü ama ben zıpladım aracın içinde o başka mesele tabiki. Neyse maddi hasarlı tutanağımızı tuttuk hatta; firmanın sigortacısı suç bizim diyerek ona göre tutanağı hazırladı. Resimlerini birazdan aşağıda vericem ama siz bnm yerimde olsanız bu hasar için ne yapardınız ben onu öğrenmek istiyorum!

Diyeceksiniz ki " be arkadaşım bu saate kdr neden bekledin ? " walla bu durumu da şöyle anlatayım; Ağustos ayında aracımı almadan yaklaşık hazirandan beri araç bulmaya çalıştım ve titiz davranmamdan dolayı tramere yaklaşık 300 tl para ödedim. araba ticaretiyle uğraşmadığım için ve tabir caizse binici olduğum için hasarsız, km si orjinal bir araç buldum. Sonra dalgın(?) arkadaşın biri gelir ve tüm emekleriniz boşa gider. Aracımın hasar kayıtlı görünmemesi için bu saate kadar bekledim ve sizinde fikrinizi almak istedim. Resimlere bakaraktan yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

Geçmiş olsun

Erkan DEMİREL
    volume23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    DV 544
    Edilen teşekkür: 277

Standart Ynt: Maddi Hasarlı Trafik Kazası!

Geçmiş olsun hocam ucuz yırtmışsın otobüs ve minibüs şöförlerinden uzak durmak lazım kasap gibi kullanıyorlar.

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

Geçmiş olsun, Ben olsam böyle bir kaza için kasko bozdurmaz, dışarda yaptırırdım.
    FIAT LINEA 1.3 EASY

veli ercan
    vek66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 vek31
    Edilen teşekkür: 117

Standart Ynt: Maddi Hasarlı Trafik Kazası!

Geçmiş olsun...

GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi

must sekseniki
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Teşekkür ederim. Bende yaptırmadan öylece bırakmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Karşı tarafın trafik sigortası yaptıracak ama yine de kararsızım. çünkü yaptırırsam hasar kaydı görünecek.

şener tekbaş
    airrage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 vj 6861
    Edilen teşekkür: 19

Sigortada şişirdikçe şişiriyor fiyatı 300 tl lik işi yapıyor sana 900 tl misal oda hasar kaydına yansıyor bence dışarda yaptır

kadir ridak
    kadirridak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 11

Oncelikle gecmis olsun."Aracımın hasar kayıtlı görünmemesi için bu saate kadar bekledim ve sizinde fikrinizi almak istedim" cumlenizden anladigim kadariyla siz aracinizin tamirini yapayim ama tramer sorgulamasinda hasar kaydi gorunmesin istiyorsunuz. Dogrumudur?

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

hocam trafiğe çıkan her aracın başına her an her şey gelebilir. bu kadar kafanıza takmayın. size bir şey olmamış. illaki sıfır hata araç isteyen gidip 0 km alacak..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Baran --
    Yagmuradam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 43

O kadar uğraşıp sıfır hatalı araç alıp hiç yere aracın hasar görmesi çok gıcık bir durum olsa gerek.

Genel olarak yüksek miktarlı hariç hasarlı araç almak çoğu zaman daha mantıklı. Emsallerine göre daha uygun fiyatlı oluyor ve aslında sizin anlayabileceğiniz neredeyse hiçbir fark bulunmuyor. Bir bakıma alışkanlık. 100bin km de araç alınmaz gibi.

serkan dikici
    serkandikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AV 8552
    Edilen teşekkür: 168

ya hocam elinde resimler mevuct sen anladığım kadarıyla satışını düşünüyosun.. Alıcı olan adam insansa zaten resimlere bakar arabaya bakar size de güvenirse alır gider ha öte yandan yok fiyat kırmaya .alıkır laf eder ters konuşursa eywallah der gönderirsiniz.. Bir de aracınız hasar kayıtlı gözükmesin lstiyosunuz satarken söleyecekseniz işlem gördüğünü zaten yaptırmamaya gerek yok söylemeyecekseniz de pek hoş olmaz... Arabadan anlayan adam zaten anlar siz bnce kafanıza takmayın resimleri de saklayın kazasız belasız keyfini sürün aracınızın.. Nazarlık dersiniz olur biter geçmiş olsun...
    M.K.ATATÜRK

Muharrem Saygı
    SYG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34EJ7928
    Edilen teşekkür: 20

Öncelikle geçmiş olsun.Aracınızda çok bir hasar yok karşı tarafın sigortasından yaptırın gitsin.Elinizde hasarlı fotolarda mevcut zaten.Kayıt olmasın diye böyle çizik ezik bir araçla gezmek bence çok saçma.Tertemiz yaptırın keyfini sürün.

NOT: Aracımda 3 adet hasar kaydı var.2 tanesi 1.000 er TLcivarında 1 taneside 600 TL.Gözüm kapalı aldım.Boyananı belli değişeni belli.Ciddi alıcılar böyle ufak şeylere takılmazlar.

Tekrardan geçmiş olsun.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Geçmiş olsun..Ben sadece hasar kaydı görünmesin cümlesine biraz takıldım..Bunu söylerken dürüst olmanız ama yanlış bir olay olması çelişti kafamda açıkçası..Size mantıklı gelebilir,ama bu sıkıntı satarken illaki sizin karşınıza çıkacak(keyfi boyattım lafı gerçi bu aralar moda)..Sonuçta o boya kaportacıda çıkar..Bence boşuna beklemişsiniz..Direk sigortadan yaptırın ve resimleri satarken paylaşın..Ben alıcı olsam,okadar sürtmeyi dert etmem şahsen..Genelde değişim olmadımı sıkıntı olmuyor..veya kaput,tavan değişimi olmadımı sıkıntı olmuyor..

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

siz gelin adana'daki toplu taşıma araçlarının şoförlerine bakın....sağ şeritsiz kullanıyoruz adana'da yolları...zira; sağ şerit sadece onların...bulaşmamak gerek....kaza yapsan da inip döverler alim allah...

must sekseniki
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı kadirridak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle gecmis olsun."Aracımın hasar kayıtlı görünmemesi için bu saate kadar bekledim ve sizinde fikrinizi almak istedim" cumlenizden anladigim kadariyla siz aracinizin tamirini yapayim ama tramer sorgulamasinda hasar kaydi gorunmesin istiyorsunuz. Dogrumudur?
    kaydının görünmemesi için dışarda işlem yaptırabilirim onu biliyorum ama ben fikir almak için sizle paylaşmak istedim.

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam trafiğe çıkan her aracın başına her an her şey gelebilir. bu kadar kafanıza takmayın. size bir şey olmamış. illaki sıfır hata araç isteyen gidip 0 km alacak..
    Teşekkür ederim.

Alıntı nserkandikici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hocam elinde resimler mevuct sen anladığım kadarıyla satışını düşünüyosun.. Alıcı olan adam insansa zaten resimlere bakar arabaya bakar size de güvenirse alır gider ha öte yandan yok fiyat kırmaya .alıkır laf eder ters konuşursa eywallah der gönderirsiniz.. Bir de aracınız hasar kayıtlı gözükmesin lstiyosunuz satarken söleyecekseniz işlem gördüğünü zaten yaptırmamaya gerek yok söylemeyecekseniz de pek hoş olmaz... Arabadan anlayan adam zaten anlar siz bnce kafanıza takmayın resimleri de saklayın kazasız belasız keyfini sürün aracınızın.. Nazarlık dersiniz olur biter geçmiş olsun...
    Bizde nazarlık gözüyle bakıyoruz artık napalım, Teşekürler.

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun..Ben sadece hasar kaydı görünmesin cümlesine biraz takıldım..Bunu söylerken dürüst olmanız ama yanlış bir olay olması çelişti kafamda açıkçası..Size mantıklı gelebilir,ama bu sıkıntı satarken illaki sizin karşınıza çıkacak(keyfi boyattım lafı gerçi bu aralar moda)..Sonuçta o boya kaportacıda çıkar..Bence boşuna beklemişsiniz..Direk sigortadan yaptırın ve resimleri satarken paylaşın..Ben alıcı olsam,okadar sürtmeyi dert etmem şahsen..Genelde değişim olmadımı sıkıntı olmuyor..veya kaput,tavan değişimi olmadımı sıkıntı olmuyor..
    hasar kaydı olması durumunda alacak olan kişi fiyat kırmaya çalışacaktır bu da benim sinirlerimi bozacak bir durum. Yoksa asla ve asla kul hakkına girmeyi istemem. Ki 2006 yılında güvenerek tanıdıktan aldıgımız fiestayı 40.000 km düşürerek satmışlardı. Ettiğim bedduaların haddi hesabı kalmadı.

Sonuç olarak sizin de başınıza böyle bir durum gelse hangisini tercih ederdiniz. Yaptırıp fotografları saklamak mı yoksa yaptırmadan satana kdr fotograflarıyla birlikte beklemek mi ? Fikirleriniz bnm için değerli o bakımdan paylaştım arkadaşlar.

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaydının görünmemesi için dışarda işlem yaptırabilirim onu biliyorum ama ben fikir almak için sizle paylaşmak istedim.

Teşekkür ederim.

Bizde nazarlık gözüyle bakıyoruz artık napalım, Teşekürler.

hasar kaydı olması durumunda alacak olan kişi fiyat kırmaya çalışacaktır bu da benim sinirlerimi bozacak bir durum. Yoksa asla ve asla kul hakkına girmeyi istemem. Ki 2006 yılında güvenerek tanıdıktan aldıgımız fiestayı 40.000 km düşürerek satmışlardı. Ettiğim bedduaların haddi hesabı kalmadı.

Sonuç olarak sizin de başınıza böyle bir durum gelse hangisini tercih ederdiniz. Yaptırıp fotografları saklamak mı yoksa yaptırmadan satana kdr fotograflarıyla birlikte beklemek mi ? Fikirleriniz bnm için değerli o bakımdan paylaştım arkadaşlar.
    Tabiki fotoyu herhalukarda sakla,satışına kadar kaybetme..Zaten fiyatı o sebepten düşürmek isteyene satma..Boşuna sinirlerini germe..Benim demek istediğim,araçta boya olmadıgınımı söyliyceksiniz satarken?..Boya varda sebep ne diyceksiniz?..Yani boşuna sıkıntıya girmeyin.Alacak kişi onu o şekil alsın..Ve değerinin düşeceğinide sanmıyorum..Doğruluktan yanayım..

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

valla sizin aracı alıcak olsam, şu foto ya bakıpta hayatta vazgeçmezdim nerdeyse hiç bir şey yok. Ha alıştan vazgeçen olursada bırakın almasın araçtan anlamaz

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Bu araca otobüs çarptığına inanmak zor. Hakikaten ucuz atlatmışsınız. Ben otoparkta sürterek buna benzer kapı çamurluk karışımı bir hasar yapmıştım. Kapı pasta cila, boyası sıyrılan ve hafif göçen çamurluk da otokingden mini onarım kapsamında lokal olarak boyanmış ve onarılmıştı. Sonuçtan gayet memnunum otoking maslak oto sanayi sitesini önerebilirim...
    Fotoğraflarını da foruma da yüklemiştim aynı zamanda saklıyordum. Ama harddiski formatlayınca uçtu gitti sanırım yüklediğim sitede de yok ama ben aracı satana kadar ( ki çok memnunum kolay kolay satmam ) modeli iyice eskir ve zaten baya bi indirim yapmam gerekir. İnsanlar zaten kolay kolay 2. el araç almaz ciddi indirimi olmadıktan sonra. Ben araç bakarken kusursuzdan çok bir iki parça boyalıya bakarım kazık yememek için çok takmayın..
    Konu reddragon tarafından (08/02/2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

senin aracında hiç bişey yok arkadaşım dieğr arkadaşların da dediği gibi yaptır aracını tertemşz bin satarken de mırın kırın eden vatandaşa yol verirsin ollur biter. şuan aracımın 3 yerinde hafif hasar var farklı bölgelerde yazı bekliyorum kingden yaptırmak için 3 parça da düzeltilip boyanacak ha aracı satmaya çıkardın alıcı çıkmadı boyalı vs diye sıkıntı yok tepe tepe binerim dersin.

serkan dikici
    serkandikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AV 8552
    Edilen teşekkür: 168

2. elde bizim ülkemizde boyalı denince öcü muamelesi gördüğü için araçlar ( bazı ********ler yüzünden alıcılara da az biraz hak veriyorum ) çizik, vuruk , güneş yanığı, yıpranık boya ne olursa olsun aman orjinallik bozulmasın diye ağzı burnu dağınık biniyoruz arabalarımıza hey gidi Türkiye'min usta her şeyden anlayan şöförleri..

edit: yıldız şeklinde çıkan bölüm için özür diliyorum "kanı bozuk şereften anlamayan arkadaşlar" manasında bi kelime kullanmıştım öyle abartı bişey değil yanlış anlaşılmasın yinede
    M.K.ATATÜRK

Sayfa 1/2 12 SonSon