ilk olan şey araba 4 aylıkken oldu aracım 2007 ocak çıkışlı ön havalandırma bölümünden gelen ses ti asfaltta bile acayip bir cızırtı vardı
gittim servis sorunu kabul etti aynen değiştirdi.
2. tümseklerden geçerken arkadan gelen taktuk sesleri gittim servis aynen kabul etti kapıları özellilkle sol arka kaı ayarları yapıldı
3. arabamın ön park lambası arıza veriyordu bazen yanıyordu bazen yanmıyordu ekranda ikaz yanıyordu
gittim servis sorunu kabul etti aynen değiştirdi.
4. gece yolda giderken klima kontrol panelindeki ışıklar söndü, sağlam bir yumruk vurmam la ışıklar geri geldi, servis temassızlık olduğunu kabul etti yenisiyle değiştirildi.
5. ve 7 nci ayda en güzel şey oldu klima çalışırken acayip motor sesi artmaya ve boğulma şeklinde ses gelmeye ve direksiyonu çevirirkende sein değiştiğini gözlemledim
servise gittim servis klima kompresörünün bozuk olduğunu direksiyonun sesininden bundan kaynaklandığını söylediler parça değişecek.
6. torpido kapağı kapandığı halde yarım açık kalıyor onuda servis kabul etti hafta içi halledecekler.
arkadaşlar hergün arabanın başına bir şeyler geliyor. araba daha 12000 de. ve çok itinalı kullanırım 99 dan beri ehliyetim var daha hiç ciddi bir kaza yapmadım ufak tefek sıyrıklar hariç. agresif araba kullanmam,hızla bir zorum yoktur.çünkü arabadan daha hızlı aletlerde kullandım zamanında.
ben bu durumu tofaş hattı arayarak ilettim, tofaş yetkilisi hemen suçu servise attı ama allah için bence servisler süper herşeyi yenisi ile değiştiriyorlar. ben servislerden çok memnun olduğumu ancak ürünün külliyen hatalı olduğunu söyledim. ürün bozuk arkadaşlar. yetkili de araştırıp bana geri döneceklerini söyledi 15 gün oldu cevap bekliyorum.
hiç 2007 arabanın klima kompresörü bozulurmu yada yolda giderken ön panel ışıkları söner mi ya nerde görülmüş. bu zamana kadar hep 2. el kullandım ilk defa sıfır araba aldım bunlar başıma geldi.2 . eller taş gibiydi. galiba fiat marka araba alarak en büyük hatayı yaptım . kendime kızıyorum. yorumlarınız bekliyorum.
Yer imleri