bilen yokmu. forumda benzer konular var ama. benim araç lpg li
Arkadaşlar merhaba. LPG li punto kullanıyorum. geçen gün her zaman aldığım yerden gaz aldım. yolda giderken motor ikaz lambası yandı.2 gün bu şekilde bindim.bugün lpg taktırdığım yere gittim. kendilerinin buna müdehale edemeyeceğini söyledi sadece gaz ayarını yapabileceklerini teknik servise götürmemi söyledi. yetkili servise de gittim. lpg aldıktan sonra yanmaya başladı deyince adam hemen lpg dendir diye topu lpg ye attı. . cihazı bağladı. evet lpg den dedi. bana biraz uyduruk iş yaptı gibi geldi neyse. ikaz ışığını söndürdü. ama ileride yine yapacağını söyledi. çünkü beyinler karışıyormuş. acaba başına böyle bir şey gelen oldumu, ve adamın söylediğinde gerçeklik payı varmı.
g.p 2009 fire active.. brc kit
bilen yokmu. forumda benzer konular var ama. benim araç lpg li
g.p 2009 fire active.. brc kit
kesin vardır bir bilen danışmak beklemek lazım az geçmiş olsun. bir daha öyle birşey olursa stop edip benzinle devam et yola bakalım ikaz ışığı sönecek mi?
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Bir çok marka için LPG ile uyum en büyük sorunlardan bi tanesi.. Örneğin ford fusion da envai marka sıralı LPG sistemi denemiş milet lakin çoğunlukla motor ikaz lambası yanmadan sakin sakin çalışan LPG bulunamamışçok yakın bi arkadaşım C2 aracına atiker marka taktırdı hemen motor ikaz yandı.. Bu ve bunun gibi blr çok ,rnek var LPG montajı yapılan araçlar motor uyarı lambası yakabillyor ama kendim de BRC marka lpgli gp kullandım şu anda forumda da aktif olarak kullanan belkl yüzlerce arkadaş var fiatın böyle bi sorun verdiğini duymadım.. Montaj yapan yerin ustalığına da bağlı olarak belkl fiatta böyle bişey yapabilir.. Eğer araçta başka bi sıkıntı olmadığından eminse servis ( diagnoz cihazına bağlanmık anladığım kadarıyla ) bence sorun olmaz ama daha önemll bi sıkıntı varsa dikkat edilmeli..
M.K.ATATÜRK
LPG kitiniz hangi marka hangi model??
LPG yi taktıralı 6 ay oldu. böyle birşey yaşamamıştım. acaba bu durum motora gerçekten zarar verir mi. kafama bu takıldı. birde lpg yi fuledikten sonra böyle bişeyin başıma gelmesi lpg sisteminde bir sorun olabileceğini aklıma getiriyor. Bakalım ne olacak yaşayıp görecez..
g.p 2009 fire active.. brc kit
arkadaşım hiç telaşe edecek bir durum söz konusu değil motor ikaz lambasını yakmasındaki sebep lpg olduğu doğrudur.neden yakıyo diye soracak olursanız zengin ve ya fakir karışımdan yakmaktadır. peki bu zengin ve fakir karışım nedir diye soracak olusanız lpg nin ayarı bozulduğu zaman havayı ve yakıtı motora dengeli vermemektedir.lpg ayarıyla ve arıza lambasının söndürülmesiyle sorun hallolur. şayet motor arıza lambası ayar yapılıp söndürüldükten çok kısa bir süre sonra sıklıkla yine arıza lambasını yakıyorsa malesefki o zamanda katalitik konvektörünüz mefta olmuş demektir.saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri