bu durumlardan çok anlamam ama kötü birşey düşünmemek için aklıma ilk gelen şey çocuk kilidi olabilir mi acaba?
Abilerim bugün grande punto baktık begendik gösterdik kaportası motoru iyi çıktı yarın arabayı üzerimize alıcaz ama dikkatimi cekti sağ arka kapı içerden acılmıyor ama dısarıdan acılıyor sorunu nedir sizce ?
bu durumlardan çok anlamam ama kötü birşey düşünmemek için aklıma ilk gelen şey çocuk kilidi olabilir mi acaba?
Muhtemelen çocuk kilidi açıktır...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Bende öyle düsünmüstüm ama sol arka kapı içeriden açılabiliyor
çocuk koltuğu sağ arka tarafa konuluyorya muhtemelen o yüzden sadece sağ arka kapının çocuk kilidi açıktır
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Çocuk kilidi açıktır.Kapıyı dışarıdan açın kapı kilidinin yanında küçük bir delik var.Kontak anahtarınızın ucuyla kilit konumunu kapalıya getirin düzelecektir.
Arkadaşların da dediği gibi kuvvetle muhtemel çocuk kilidi. 2 kapının da farklı çünkü.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
arabama cam filmi yaptırırken iç döşemeleri sökmüşlerdi. takarkende bozuk para büyüklüğünde bir dil var onu kırmışlardı ve senin olayın gibi içerden açılmıyordu sadece. ertesi gün gelmemi istediler. gittim parçacıdan parçayı alıp taktılar 12 liraya alışlardı. sizinkininde masraflı birşey olacağını sanmıyorum.
servise gösterdiğinizde baktırsaydınız keşke
ISmileUDie
Servisten çıktıktan sonra farkettim bende,bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim herkese yarın ilk işim Hakan Bey'in dediğini uygulamak olacak olmazsa bizim ustaya göstericem o halleder artık..
Fotoğraflarını ekliyorum.Fotoğraflar forumdan arkadaşımız Murat İmre'nin fotoğraflarıdır
Hakan Bey çok çok teşekkür ederim gerçekten fotograflar çok yardımcı oldu Adana'ya yolunuz düserse mutlaka beklerim![]()
Önemli değil.Forum kardeşliği diyelim.
Birşeyi yokmus aslında abi ya cocuk kilidindenmiş problem sağolsun forumda ki arkadaslar yardımcı oldu daha devrini almadan hallettik![]()
Devrini tam bir hafta önce aldık abi ya tarihe bak istersen![]()
yemin ederim adam gibi adamsınız bende dün punto evo my life aldım 2012 model 12 bin km araba sıfır bugun sabah bir baktım arka sol kapı içten açılmıyor az önce formlara bakim dedim ve burayı buldum okuduktan sonra hemen gittim yaptım ve oldu çok teşekkür ederim süpersiniz yarın için servisten randevu almıştım gitmeme gerek kalmadı....
Saygılar
Veled kilidi var.bi bak istersen
Discovery cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri