nerenktır acaba başka kabloyu sokmeyelım
nerenktır acaba başka kabloyu sokmeyelım
Yardımcı olacak yokmu
Kadir bey hala sorununuz devam mı ediyor? Nasıl bir yardım istiyorsunuz etmeye çalışalım. Şimdi aracınıza binip koltuğa oturduğunuzda göstege ekranında emniyet kemeri uyarısı çıkıyor mu? Çıkmıyorsa koltuk altındaki kablolarda sorununuz olabilir.
sanırım anladığım kadarıyla arkadaşın ses uyarısı kapatılmış ve açmak istiyor menüdede bölümü bulamamış.. ben de kapattırdım ama hiç bakmadım nereden açılıyor menü eklendi mi diye... ama açtırmak istiyorsan en olmadı servise gidip bilgisayara bağlatıp açtır kesin çözüm olur.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Emnıyet kemer sesım kapalı uyarı ısıgında sorun yok arkadaslar menude bellt buzzer cıkıyor falan yazmıslarsı ama menude yok boyle bırsey servıste pekı ucretı nedır bunun hakkında bılgısı olan varmı
Ben menüden sesi kapatmıştım . Normalde menüde olmayan belt buzzer seçeneği bilgisayardan sesi kapattıktan sonra menüde belirdi. Seçildiğinde ise ses aktif hale gelip menüden kayboluyor.. Tekrardan bilgisayara bağlayıp açmak gerekiyor.Menü içerisinde alt ok tuşuyla ilerlerken language seçeneğinden sonra geliyor.
Alakasi yok ama konuyla Bunun haricinde bilgisayardan servis bakım menüsünü de aktiflestirdiginizde ve bir sonraki servis zamanını girdiginizde menüde bel buzzer gibi service seçeneği de aktif hale geliyor ve bakım zamanını da buradan daha rahat takip edebiliyorsunuz. 10000 km bakım için bakım kartına gerek yok yani![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri