iyi akşamlar , öncelikle bütün forum üyelerinin ve forumu takip eden okuyucuların kandili mübarek olsun . Aracımla ilgili sorun yaklaşık bir ay önce ara ara ortaya çıktı. Marşa bastıktan sonra araç çalışıyor ancak bir kaç saniye sonra duruyor, tekrar marşa basıldığında yeniden çalışıyor ancak yine benzer şekilde duruyor, bu birkaç sefer devam ettikten sonra araç çalışmaya başlıyor, gaza basıldığında motor tekrar duruyor, birkaç seferde bu şekilde çalıştıktan sonra normal rölanti devrinde çalışmaya başlıyor. Soğuk havaya rağmen jikle devreye girmiyor. Hararet göstergesi en alt çizgide değil de bir üst çizgide yanlış söylemiyorsam 60 dereceyi gösteriyor, araç çok kısa sürede lpgye geçiyor. Akü yaklaşık 7 yaşında aküdendir diyerek aküyü değiştirdim, düzelme olmadı, bilgisayara bağladık termostat uyarısı verdi, termostatı değiştirdik, hava filtre kutusu altında gaz kelebeği galiba onu da temizledik, aynı problemi bugün de yaptı, akşam tekrar bir çalıştırayım dedim motor sıcak olduğundan problem çıkarmadı ama bu seferde motor arıza ışığı yandı, yarın yine tamirciye götüreceğim aracımı, acaba arabada ne gibi bir sıkıntı var, fikirlerinizi bekliyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim