Geçmiş olsun...
Işten çıktım evin önüne arabayı çektim aracı geri yerleştirirken debriyaj bir dahageri gelmedi, elimle geri çektim ama bu seferde vitese geçmedi ben de öyle bıraktım eve geldim ,benim hiç mi şansım yok ,yarın pazar bütün gün araba yatacak öyle, derdi nedir bu arabanın , iyice altına baktım paspas falan sıkışmamış biraz pompaladım ama geri gelmedi
Çok sinirliyim arabayı yakmak istiyorum
U25GT cihazımdan 2 ile gönderildi
Geçmiş olsun...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Geçmiş olsun.
inşallah baskı balata bitmemiştir öyleyse durum vahim Hüsamettin hocam![]()
Simdi tekrar baktim biseyler patlamis asagiya fren hidroligi akiyordu depo bosalmis, debriysj denen sey yok , bombos olmus pedal
U25GT cihazımdan 2 ile gönderildi
tel kopmuş olabilir mi acaba?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bildigim kadar tel yok hidrolik ama idda etmim gecmis olsun
Geçmiş olsun. inşallah fazla masraf açmaz başınıza
Aynen Hüsamettin hocam depoya bir bakın isterseniz. Debriyaj işaret vermeden bi anda sıyırmaz çünkü. Kaçırma filan var mıydı? Ben telin sıkışıp zorlama sonucu koptuğu fikrindeyim.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hidrolik borusu falan patlamıştır hocam. Kendini üzmeye değmez
geçmiş olsun.
biz gp'yi çok sevdik
sakin olun geçmiş olsun debriyaj üst merkezi bozulmuş olabilir göstermekte fayda var eğer oysa fiyatları işçilik dahil özel serviste 150 ile 200 lira arası değişir
Geçmiş olsun.
Sent my iPad using HD
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Geçmiş olsun hocam sendede ne şans var.![]()
Abicim çok geçmiş olsun sakin ol
Umarım en az masrafla halledersin..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri