Arkadaşlar, an itibari ile Fiat Genel Müdürlükten aradılar. Aracımın km'si düşük olduğundan (38.000) ve uzatılmış garantimin yeni bitmesinden dolayı masrafımın %50'lik kısmını kendilerinin karşılayacaklarını bildirdiler. Yetkili servise yazıyla bildirmişler.
Bu sorunu olan varsa, sizlerde yazın arkadaşlar.
Bildiğim kadarıyla (serviste kontrol ederlerken gördüğüm)
Geri vitesi için 1 tel
1. ve 2. vites için 1tel
3. ve 4. vites için 1 tel
5. ve 6. vites için 1 tel mevcut.
Sende 5. ve 6. vites telinde sıkıntı olabilir.
Bu sorun herhalde multijetlere ait.Yazan arakadaşlar hep multijet kullanıyor,benzinli kullananan arkadaşlar hiç yazmamış.
Bendeki de 6 ileri olan model 2006, bende hiç sıkıntı olmadı -6 ları gördüm ama ne cam suyunda ne de viteslerde şükür bi sorun çıkmadı, kronik olduğunu sanmam, ama şikayet ankaralı arkadaşlardan geliyo, ankaranın ayazını iyi bilirim, 1 yıla yakın süre ankara yenimahalle-demetevler de ikamet etmiştim, geceleri çok fena ayaz olur![]()
araç kılıfı olsanız acaba en azından kışın en soğuk zamanlarında ayazdan korurmu ? belki çözüm olur ...
aynı sorunu kış aylarında bende yaşıyorum. bazen gerçekten soğuktan dolayı bi kasılma ve sertleşme olabiliyor. Ancak daha sonra diğer problem yaşyanlar gibi seyir halinde vites geçişi yapamamaya başladım. En son özel bir servise götürdüm. Aynı arkadaşın yazdığı gibi vites kumanda teli diye parçadan olduğunu söyledi. Büyük mafsal ve küçük mafsallı olarak iki tip var. küçük mafsallının telinin uzadığı (ne sebeple olduğunu bilmiyorum) ve değişmesi gerektiği söylendi. Sanayide araştırdık 200 tl civarı fiyat verdiler. İnternetten araştırdım biraz 129 tl ye bir firmaya sipariş verdim. yarın kargoyla gelecek ve araca takılacak. Bakalım görücez sonucu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri