Fiatın mercekli modeli yok.sonradan oem mercek far yapılıyor.
Sent my iPad using
Selamunaleykum arkadaslar ve abılerım ıkı konum olacaktık sızden yardım bekledıgım bırıncı konu su
1-mercek ve ledlı farlar orjınal varmıdır kı suan ınt baktıgıma göre var gercekmı degılmı ve fıyataı
2-Dpf temızlıgı yaptırmak ıstıyorum fiyatları ne kadar yetkılı servıslerı aradım kımısı 100 tl dıyor kımısı 400 tl anlam veremedım sızden abılerımden veya kardeslerım den yapan varmı
bu ıkı konus hakkında bılgılendırısenız sevınırım sımdıden herkeze hayırlı ugurlu olsun![]()
Fiatın mercekli modeli yok.sonradan oem mercek far yapılıyor.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
pekı oem far muaynede gecmıyecegı ıcın ıkıncı takım far almam gerekıyor galıba bunun fıyatı ne olur bır bılgınız varmı
dectane.de sitesinde sizin aracınıza göre de ledli mercekli far var.
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/He...drl-black.html
yurtdışında var arkadaş paylaşmış bunun beyaz zemınlı olanıda var ama türkiyede yok..
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Almasına alınır da önünüzü göremezsiniz bu farlarla40 Euro kargo bedeliyle gönderiliyor Türkiye'ye de..
Bu da içi beyaz olanı bu arada ;
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/He...rl-chrome.html
baya pahalaı 389 euro far 40 euro kargo artık ptt kargodan alım yapacagız veya dhl kargo alım yapacagız buyuk ıhtımal dhl kargo bırde gumrukcu bulmak laım olucak yanı baya marfalı olucak anlasılan en ıyısı böle kalması![]()
bırde su dpf temızlıgı yapan ve kaca yaptırdır arkadaslarım merak edıyorum bırde far konusuna arastıran ve cvp veren benı ve burdakı kısılerı aydınlatan arkadaslara cok ama cok tşk edıyorum
bence git füme renkli far al daha iyi![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
izmirde olsanız dpf temizliğini yapardık
bey peki dpf temızlıgını ben yapabılırmıyım veya mazemelerını alsam dısarda her hangı bır tamırhane yapabıyormu?
DPF kendi kendini temizliyor zaten siz niye temizlemek istiyorsunuz ki ?
ıvaa katılıyorum dpf kendi kendine temizler sana ekranda temizlik ve motor için bilgi veriyo motoru stop etme falan diye
Start&Stop olanlar Euro5 kendi kendine temizlik yapıyor , S&S olmayanlar Euro4 kendi kendine yapmıyor diye biliyorum ben , bizimki euro4 hiç denk gelmedi
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Euro4 lerde partikül filtresi yok..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri