Selam arkadaşlar, ufak bi kaza sonucu sağ farımin ayağı kırıldı.farı sökmem lazım.bunun için tamponu sökmek gerekirmi.birde farı tutan kaç cıvata var nerelerinde.yardımci olursanz sevinirim saygılar.
Selam arkadaşlar, ufak bi kaza sonucu sağ farımin ayağı kırıldı.farı sökmem lazım.bunun için tamponu sökmek gerekirmi.birde farı tutan kaç cıvata var nerelerinde.yardımci olursanz sevinirim saygılar.
kaputun içindeki vidaları söküyorsun.Çamurluğu tamponu sökmene gerek yok.Kaputun içinde en öndeki vidaları söktüğün zaman panel oynamaya başlıyor.davlumbazları sıyırıp içerdeki 2şer vidayıda söktün mü farlar yerinden çıkıyor.Ben 4-5 kez sökmek zorunda kaldım ilkinde çok zorlanmıştım daha sonradan tecrübe kazandım 30dk da çift farı söküp taktım.
İlk defa sökeceksen elinde takım çantan kapalı garajın varsa uğraşıp sökersin yoksa hiç uğraşma ver 50tl söksünler
Eyw.kardeşim, ben sadece sağ farı sokecem.sadece kaputun altında 2cıvata gördüm.anladığm kadarıyla çamurluğun içindede bi tane var onuda sokünce çıkıyor yerinden.zaten davlumbaz yok.takılmadi henüz.tamirciyle tartıştım far kaputun altında duruyor.ayağı kırık farı değiştirme tamir et dedim.bu kadar oldu dio.şimdi ben sokup yapacam sigortadan aldığım paradan da kesecem o işçiliğigaraja gerek yok kapının önünde yapars
![]()
3 ayağı var farın, ikisi üstten civatalı. Ayaklar çok narin tasarlanmış, tamir etmek neredeyse olanaksız gibi, ufak bir darbede çatlayabiliyor maalesef, sonra da degistirmekten baska care yok. 2008'de tek fari 197 tl ye degistirmistim orijinal.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri