Alıntı citi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
halil özçelik kardeşim baktırdın mı servise bu gıcırtının sebebi neymiş..
Alıntı PUNTO2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam. Konuyu açan arkadaşım, sevgili Ligdevi dostum, sanıyorum aynı sorundan muzdaribiz, bak bende paliodan sonra puntoya geçtim, 2 aya yaklaşıyor, baktırdık herşeyine rot, fren, çekiş vs aklaına ne geliyorsa aracı alırken, ama şu ses, ah ses gıcık ediyor beni. Yükte ve gazı zorlayınca yapıyor ve rampada falan. Linki koyuyorum bir oku istersen, farklı yaklaşımlar da var, büyük ihtimalle derdimiz ortak ve ben de çözüm arıyorum. Sevgiler

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tml#post790878

Arkadaşlar servise geçenlerde baktırdım ama maalesef anormal bi durum çıkmadı, çünkü servise gidince araç sesi kesti, dediğim gibi ısındıktan sonra ve vitesi boşa alınca ses seda yok durduğu yerde de ses yok, motor soğukken ve yükteyken ses var kesik kesik, bugün cumaya giderken bişey dikkatimi çekti, kazara yarım debriyajda vites değiştirirken dişliler tam oturmadığı zaman ses çıkartır, aynı şikayetçi olduğum sesi çıkardı baskı balatadan şüpheleniyorum, bu arada aracım 6 ileri olduğu için biraz tuzluya gelecek, emin olmak için bi servise daha götüreyim diyorum motor soğukken, test sürüşünde mutlaka öter, tekrar bilgilendiririm ...