Ali arkadaşımızın eklediği diyagramın ve verdiği bilgilerin de etkisiyle gaza gelip yeniden arabanın başına geçip bagaj kaplamasını sökerek ayrıntılı baktım. Ali arkadaşımıza çok teşekkürler. Diyagramın okunmasında çok yardımcı oldu, yoksa diyagramın nasıl yorumlanacağı konusunda en ufak fikrim yoktu. Birçok da fikir verdi sağ olsun. Tespitlerim ise şöyle:
* Diyagramda, bagaj kilit soketindeki 1 no'lu kablo ile body computer E soketi 28 nolu pinden gelecek kablo bağlantısıyla lambanın yanacağı görülüyor.
* Ekteki fotoğraflarda göreceğiniz üzere bizim bagaj kilidi bağlantı soketimizdeki 1 nolu pinde kablo yok.
* Ama bagaj kilidinin üzerinde 4 adet bağlantı noktası mevcut. Yani sokette 1 nolu pine kablo takılırsa bu iş olacak gibi. Ama buradaki pinler gibi bir pin bulmak biraz zor geldi bana. Kablo bağlantısının haricen bu bağlantı noktasına yapılması gerekecek gibi görünüyor.
* Buradan çekilecek hattın bagaj kapağının içerisinden geçirilip, bagaj kapağını açtığınızda kapakla kaporta arasındaki kablo bağlantısını sağlayan sol taraftaki plastik muhafazanın içerisinden geçirilerek kaportaya aktarılması gerekmekte. Özellikle bu kısım bayağı bir uğraştıracak gibi görünüyor.
* Body computer 28 nolu pinde kablo yoksa buraya eklenmesi ve kablonun bagaja kadar uzatılması gerekli. Eğer kablo zaten mevcutsa kablonun arka tarafa gidip gitmediğinin tespiti gerekli. Yağmur bastırdığı için söktüğüm yerleri bile takmadan eve kaçtım, body computer tarafını hiç inceleyemedim...
* Tüm bunları halledebilirsek lambanın yanmaması için hiçbir neden kalmıyor gibi.

Temel bilgiler bu şekilde.