bu kadar ugrasılcagına ben sizin yerinizde olsam sensorlu osram ve philips lambalar var sarjlı pille calısan onlardan koyardım bagaja
Printable View
bu kadar ugrasılcagına ben sizin yerinizde olsam sensorlu osram ve philips lambalar var sarjlı pille calısan onlardan koyardım bagaja
Çözüm üretemezsek tabi ki bu işin sonu öyle olacak. Ama çözüm üretirsek, bir şeyler yapmış olmanın vereceği hazzı düşünemiyorum :)
bagaja evcil hayvan koymadıktan sonra yanacagını dusunmuyorum :D sonucta sabit eşya hareket etmediğine göre yanmaz hee yok ben bunlarla ugrasmam derseniz arkadasın biri yazmıs 250tl mi ne bagaj kilidi değiştirin bagaj aydınlansın. Ben kendi motorumda da sensorlu lamba kullandım osramın gayette memnunum 20-30tl maks cozdum derdimi bitti gitti.
Mutlaka bu sorun çözülecektir beklemedeyiz koskoca hız sabitleycisine el atanlar bunada çözüm bulurlar.
eski yazılanları okumadım, eğer daha önce yazıldıysa kusura bakmayın, ama aslında kara düzen yapabilirsiniz... eski şahinlerde doğanlarda vs kullanılan iç aydınlatma çivi butonları vardır, kapıda değil de direklere yerleştirilir, kapı bunlara basar ışığı keser vs, aynı buzdolaplarının kapılarında da olduğu gibi... müsait bir yere onlardan yerleştirilip bagaj ışığı işi kolayca halledilebilir. tabi bunun için bir delik açmak gerekir ki o da işin cilvesi.... ürün budur: tıkla hatta plastik aksamda uygun yer varsa ( punto bagajını incelemediğim için tam ne olur fikir yürütemiyorum, kusura bakmayın) buzdolabı butonu bile kullanılabilir....
Kaya bey şu diagrama bakın isterseniz bi.
https://f1303.hizliresim.com/17/y/llz4v.jpg
Ali arkadaşımızın eklediği diyagramın ve verdiği bilgilerin de etkisiyle gaza gelip yeniden arabanın başına geçip bagaj kaplamasını sökerek ayrıntılı baktım. Ali arkadaşımıza çok teşekkürler. Diyagramın okunmasında çok yardımcı oldu, yoksa diyagramın nasıl yorumlanacağı konusunda en ufak fikrim yoktu. Birçok da fikir verdi sağ olsun. Tespitlerim ise şöyle:
* Diyagramda, bagaj kilit soketindeki 1 no'lu kablo ile body computer E soketi 28 nolu pinden gelecek kablo bağlantısıyla lambanın yanacağı görülüyor.
* Ekteki fotoğraflarda göreceğiniz üzere bizim bagaj kilidi bağlantı soketimizdeki 1 nolu pinde kablo yok.
* Ama bagaj kilidinin üzerinde 4 adet bağlantı noktası mevcut. Yani sokette 1 nolu pine kablo takılırsa bu iş olacak gibi. Ama buradaki pinler gibi bir pin bulmak biraz zor geldi bana. Kablo bağlantısının haricen bu bağlantı noktasına yapılması gerekecek gibi görünüyor.
* Buradan çekilecek hattın bagaj kapağının içerisinden geçirilip, bagaj kapağını açtığınızda kapakla kaporta arasındaki kablo bağlantısını sağlayan sol taraftaki plastik muhafazanın içerisinden geçirilerek kaportaya aktarılması gerekmekte. Özellikle bu kısım bayağı bir uğraştıracak gibi görünüyor.
* Body computer 28 nolu pinde kablo yoksa buraya eklenmesi ve kablonun bagaja kadar uzatılması gerekli. Eğer kablo zaten mevcutsa kablonun arka tarafa gidip gitmediğinin tespiti gerekli. Yağmur bastırdığı için söktüğüm yerleri bile takmadan eve kaçtım, body computer tarafını hiç inceleyemedim...
* Tüm bunları halledebilirsek lambanın yanmaması için hiçbir neden kalmıyor gibi.
Temel bilgiler bu şekilde.
Ne demek Kaya bey her zaman elimden geldiğince yardım ederim. Evet elearn 1 nolu pin ile E soketinin 28 nolu pini arasına lamba bağlanırsa yanacak gibi gösteriyor. En azından benim anladığım o. 1 nolu pini pc kasalarından falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum ya da kabloyu uzatın pine deyecek şekilde oraya sabitleyin o bile olur. E soketinide zaten direksiyon sol altındaki kapağı söktüğünüzde göreceksiniz. Alttaki değilde üstteki soket. Diagramda vardı yeri ve şekli belli.
Tek kablolu sokete bakabildiniz mi o ne acaba? Lambanın bir ucunu ona diğer ucunu şaseye değdirmeyi denediniz mi?
Tek kablolu soketi denedim test lambamın diğer ucunu şaseleyerek ama ışık yanmadı. Kabloyu takip etmek için bagaj fitilini de söktüm ve tavan kaplamasını biraz araladım. Tavandan gelen kablolardan birinin devamı ama o kablo nedir, nereden gelir ve niye tek başına soketlidir bilemedim açıkçası. Sokete 2. kablo yeri de var ama kablosu yok. Yine Fiat bir şeyden çalmış galiba :) Belki bagajdaki çakmaklıkla ilgilidir bende o da olmadığı için bilemiyorum. Bagajında çakmaklık olanlar karşılaştırabilir... Aklıma başka bir şey gelmedi bununla ilgili.
Yarın sabah yeni denemeler yapacağım. Body computer soketi nasıl çıkar? Doğrudan çekince çıkar mı? Üzerinde mavi bir bölüm var sanki önce onu açmak lazım gibi duruyor. Resimde işaretlediğim soket değil mi E soketi? Sizin konunuzdan çaldım resmi :)
Bir de soket içerisinde pinlerin numarası yazıyor mu? Neye göre sayacağım ve 28 nolu pini bulacağım?
soketi sökmek için önce mavi çerçevenin tam önünde bir tırnak var onu içe doğru bastırıp halka (gibi) parçayı kaldırmanız gerekiyor. Mavi kısım soketin yerinden çıkmasını önleyen kilit aslında. daha sonra deneme yapılabilir bence. 28. pinde kablo varsa ona paralel yapılarak diğer uç şaseye gidecek şekilde bir lamba bağlanıp bağaj açıldığında lambası yanacakmı bakılabilir. Soketi çıkardığınızda aslında o çıkardığınız kısmın kablo çıkan tarafında sağlı sollu 2 adet tırnak görürsünüz. O tırnaklardan tutup ayırdığınızda asıl soketin kapak içinde olduğunu ve bu soketin kızaklı olduğunu görürsünüz. Sağlı sollu tırnaklar tutar soketi .daha sonra çıkardığınız soketin yanında pin numaraları yazar. Oradan sayarak bulabilirsiniz. Biraz havada kalıyor anlatım ama uygulamaya geçtiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :)
Yağmur yağmasa çok şey deneyecektim ama hepsi yarın sabaha kaldı. Zaten söktüğüm hiçbir kaplamayı da takmadım. Öylece kapıları kitleyip bıraktım arabayı :)
Yarın sabah bu öneriniz de dahil olmak üzere her şeyi deneyeceğim.
Sabah sabah Amerikayı yeniden keşfetmiş gib i hissettim kendimi. :) Ali hocamın da desteğiyle ana bilgisayardaki 28 nolu pine ulaştım. Resimlerde de görebilirsiniz, kırmızı-yeşil renkte bir kablo zaten orada var. Bu pinin içine uzattığım kabloyu lambama bağladım. Lambamın diğer ucunu da bagaj kilidi 1 nolu pine temas ettirdim. Bagajı açınca lamba yandı, bagajı kitleyince lamba söndü. Yani sorunun çözümüne ulaştık. Şimdi zor olan bir şey var. Bagaj kapısıyla kaporta arasında, bagaj açıkken sol tarafta görebileceğiniz plastik muhafazanın içinden kablomuzu nasıl geçireceğiz? Bir diğer kafamı kurcalayan husus, 28 nolu pindeki kablonun arka tarafa zaten uzatılmış olup olmadığı anlama şansımız nedir? Yeniden hat çekmek zorunda kalmayalım ana bilgisayardan bagaja kadar...
Artık gercekten yanlış meslek mı sectim diye düşünüyorum :-) Kaya bey gözünüz Aydın diyeyim o halde :-) bence şimdi yapmanız gereken on sol kapı eşik plastiğini sökmek ve aynı kablo oradan geçiyor mu bakmak gecmiyorsa on kapı eşik plastiğini ve arka kapı eşik plastiğini söküp kabloyu oralardan geçirerek yeni bir hat çekmeniz. Fakat o kablo biryerlere kadar çekilmiştir bence öncelikle siz kablo takibi yapın :-)
Çözüme ulaşmış olmanın verdiği rahatlıkla gezmeye çıkınca, iş yarım kaldı :) Sadece bagaj kapısını halledebildim. Kilitten çektiğim kabloyu, lambayı konuşlandıracağım bölgeye kadar bayağı zorluk yaşayarak iletmeyi başardım. Ama güzel bir işçilik oldu. Bagaj döşemesini de yerine takarak o kısmı tamamen hallettim. Haftaya ana bilgisayardan başlayarak kablo takibi yapacağım. Kabloyu bagaj, yan direk veya kapı eşiği civarında bulamazsam kendim yeni hat çekeceğim. Ancak merak ettiğim konu, 28 nolu pini, soketten çıkartabilir miyim? Denedim ama çıkartamadım. Çıkartabilirsem güzel bir işçilikle bağlantı yapabilirim. Olmadı, kablonun plastiğini sıyırıp bağlantı sağladıktan sonra yalıtmak zorunda kalacağım...
Sevgili kaya bey video çekeip paylaşırmısınız foto analtılanlar bende havada aldı bende şimid tutamkalrın nasıl takılacağını gösteren bir video hazırlıyorum bu bagj lambası işi benim için önemli.
Konunun takibi açısından yazmayı uygun gördüm.
Çözüme nasıl ulaşıldığının anlatımına şu adresten ulaşabilirsiniz:
https://forum.grandepuntotr.com/kend...a-montaji.html