Büyük geçmiş olsun gerçekten yazık ÇOK canım sıkıldı
geçmiş olsun fatih'e yakın iseniz özlem oto var metin usta yağlı çekiç konusunda iyi ustalardandır bi göster derim boya işlemine gerek kalmadan kurtabilir belki tel numarasını özelden msj atıyorum
eğer oraya gidersen gitmeden 1 gün önce bana hbr verirsen selamımı iletim metin ustaya![]()
Çok geçmiş olsun..o tünele oldum olası gıcık olmuşundur..Aynı bölgeye abimin cliosunada düşmüştü..Buna benzer göçük oluşmuş,sanayide boyasız düzeltmişler..Çok dikkatli bakıldıgında hafif belliydi,Yada biz bilmdiğimiz için öyle geliyordu..Yani tavan sacı biraz esnek oldugu için,kesinlikle boyasız düzelir diyorum..
Bugün uğradım ama mesajlara şimdi bakabildim.
İnceledi ve keşke geri iteklemeseydin dedi.
Çekmecilere falan elletme, benim bile çok uğraşmam lazım, %90 alırım sorununu %10'una da göz kapatacaksan yapalım dedi.
1 günden fazla uğraşmak gerekir dedi ve benim limitlerime göre yüksek bir fiyat verdi. Henüz düşünme safhasında olduğum için şuna yaparmısın vs diye bir pazarlığa tutuşmadım, dediğinden iner mi onu da bilemedim.
Çok zor bir karar bu. Napsam bilemedim.
Şu an en makulu 500-550TL boyatmak geliyor aklıma ama onu da tahmin edersiniz ki hiç istemiyorum..
Tavan döşemesini söküp alttan hafif hafif özenli bir şekilde itekleyerek düzeltemez miyiz böyle bir sorunu?
Mini onarımdan bunu yapamayız dediler, PDR için 450TL fiyat verdiler ve tavsiye etmediler. Bu göçükte istediğimiz sonucu alamayız dediler ve boyalı tamirata yönelendirdiler, onun için de 550TL fiyat verdiler.
Yağlı çekicin izleri mi daha fazla göze batar, yoksa PDR'nin mi bunu bir bilsem, ya da benzer bir örneğini görsem hemen karar vercem aslında.
Mini onarım haklarını da tamponda çamurluklarda kullandım ben de, küçük vakumluk yerler vardı.
Bugün Maslak Oto Sanayiye gittim, yukarda reklamı olan MTC Oto'ya girdim.
Sağolsunlar ilgilendiler, bilgilendirdiler, uygulamaları gösterdiler.
Bildiğiniz gibi yorma tekniği (PDR) yapıyorlar. Benim aracım gibi üstüne kar düşen başka bir aracı gösterdiler. İşleri gayet tatminkar.
Diğer gittiğim PDR yapan firmalardan farklı olarak, biz bunu %100 kusursuz yaparız dediler. (Diğer firmalar garanti veremeyiz, uğraşırız ama iyi olmaz gibi cümleler sarfetmişti) Tabiki bu çok güven verici, ancak karşılığı diğer tekliflerin 2 katı gibi oldu
2gün sürebilir dediler, tabiki ortda bir emek, bir ustalık var. Ancak bana çok geldiği için pazarlık bile yapmak gelmedi içimden. Ne de olsa o paralara şu an yaptıramayacağım.
Ya da ya nasip diyip yarı fiyat veren PDR'cilere vereceğim.
Valla napsam bilemedim...
**Kaskoyu seneye nasıl etkiler onu net bilsem direkt kaskodan yaptıracağım ama 1000TL'lik bir kasko hasarı için seneye kasko poliçemi 1000TL artırırlar korkusundayım??
Yaptıkları bilgilendirme ve tutumları için yeniden teşekkür ediyorum.
Parası olana da tavsiye ediyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri