Ümit arkadaşımızın YouTube koyduğu videodaki gibi bir sorun varsa sanırım bütün puntalarda bu var.Benim aracımda da var ve servise gittiğimde; o köşelerdeki pabuçlardan su gelmesi normal,su kanalları burası dediler.Ayrıca bu durumda paslanma vesaire gibi durumları sorduğumda;8 yıl paslanmazlık garantisi olduğu belirtildi ve bagaj kapağının iç kısmıda bu paslanmama için bir boyaylamı ne boyandığı söylendi.Bu anlatılanları yazılı vermelerini istediğimde veremediler ve servisleri geçtim FIAT Müşteri hizmetlerine bu durumu anlatan 3 veya 4 sefer mail gönderdim,yazılı beyan istedim.Bu maillere istinaden sıradan dönüşler olduğu gibi Burak Bey isminde yetkili beni aradığında bunun için servise çağıttıracağını ve yazılı belgeyi verdireceğini söylemesine ve bunun üzerine 3 sefer daha bunu anlatan mail göndermeme rahmen malesef hiçbirşey yok.FIAT bu konuda duyarsız ayrıcada yalancı.Belkide 6 ay oldu bu yazışmalar yapılalı halen beni çağıttırmadılar servise veya evrak göndermediler.Kısacası müşteri memnuniyeti sıfır,kullanıcıların yaşadığı sorunlarda umurlarında değil.Bu sorunu çözen arkadaşlar bagaj kapağının iç kısmında kalan saç kıvrım,kaynak noktalarına şeffaf slikon sıkarak buldular.İsteyen bunu yapabilir.