Alıntı mucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aynı ses bende de var, ben de havalandırmadan geldiğini düşünüyorum. havalar soğuduktan sonra gelmeye başladı ve biraz sıcak hava üfledikten sonra geçiyor.

ben de çok kafama takıyordum artık alıştım sanırım.
Evet sesler havalarin sogumasindan sonra geldi ama sicak hava sonrasi dikkat etmedim. Bu aksam bi bakimm.

Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumda araştırın pedalların sağ tarafında kalorifer boruları var onlar birbirine sürtüyor olabilir. kronik şikayet bu çözenler var.
Darisi basima insallah ben ve benzer sikayetleri olan arkadaslarda cozup agiz tadiyla binmeye devam ederiz araclarimiza

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalorifer boruları birbirine sürtüyordur.
Servise gidince anlayacaz. Teskkurler

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pencereleri hafif açınca gıcırtı geliyor...bilimum kasis ve çukurlarda zaten tıkırtı var...bu sesler kimi zaman luk luk bazen gıcır gıcır bazen de tıkır tıkır...artık ben dinlemekten vazgeçtim hocam...sür gitsin...biliyorum daha 10bin kilometrelerde bu kadar ses yapan bi araç 60-70 binlerde ne olur diye akla gelmiyor değil...o zamana kadar zaten satarsın...artık sattığın adam düşünüp dursun şaka bi yana gerçekten çok da dinlememek gerekiyor sanırım...
Sesler ayni ama ruzgar sesini birak, sesi bos vites harici neredeyse duyamiyorum.Ama kil oldum bu sese. satmaya gelince bu sesin caresini bulamazsam galiba daha erken vedalasacagiz guzel evomla...

Alıntı merghat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim derdim de sağ arkadan gelen bir ses. Arabayı sağ-sol şeklinde sallayan kasislerde sanki sağ arka çamurlukta bir şey sallanıyor ve sağa sola çarpıyor. Bagaja baktım bir şey göremedim, sağ tarafın emniyet kemeridir dedim bir şey bulamadım. Belki on defa araçtan inip aracı sallayıp yerini keşfetmeye çalıştım ama bulamadım.
Ne yazikki durum bu bende defalarca indim egildim baktim, kaputu actim dinledim ama bulamadim. Neden? Cunku arac hareket halindeyken malum ses geliyor. Ne diyelim Allah sabirlar versin...