Konu dicaser tarafından (13/12/2012 Saat 07:34 ) değiştirilmiştir.
Walla doğru söylüyorsun hocam da 200-300 liralar 400-500 liralar da az paralar değil, araban mı var derdin var canına yandım
Ama usta inat etti ben kefilim hiç bişey olmaz, şanzımanına dokundurtma boş yere dedi du bakalım![]()
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
işinize karışmak gibi olmasında
çok kefil olan ustalar gördüm,
yetkili servisin triger zinciri değişecek direktifine güvenmeyip (sürü psikolojisi, yetkili servisler hiç bişey bilmeyen kazıkçı mekanlar ya, çoğu insan öyle söyler) birde o sanayideki ustalara "ustam yetkili servis böyle böyle diyor, ne diyorsun?" cümlesini yöneltipte steteskoptan bozma bir cihazla motoru dinleyip zincirde bişey yok deyip, yaklaşık 1 ay sonra zinciri koparmam suretiyle kucağımda nurtopu gibi 2200 tl süprizi bulduğum ustalar...
selam olsun hepsine![]()
aynı şeyleri düşünüyorum o yüzden gece gündüz internette dolaşıyorum benzer sorunlar yaşayanların fikirlerini okuyorum, yaptıklarına bakıyorum ve büyük olasılıkla sorunu giderme yönünde hareket edeceğim.
ama o kadar gıcık olmaya başladım ki evin garajını tamirhaneye çeviricem yakında. kafasına göre konuşan ustalardan çok sıkıldım. sorun var dediğim halde sorun yok diyeni mi istersin, sen çok dinliyorsun arabayı bişey yok bunda diyen mi ararsın hepsinden yoruldum. Forumumuzun çok değerli ustaları alınmasın sözüm meclisten dışarı. ama eline anahtar alan ben ustayım diyor ve bu usta görünümlülere araba emanet etmek hiç içime sinmiyor. o yüzden adam gibi şanzıman ustası bulmadan dokunmuycam arabaya, başkası bozacağına ben de çatlasın arkadaş![]()
Konu paraddoxx tarafından (13/12/2012 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri