5 cm h&r
Sent my iPad using
Selamlar arkadaşlar evo'ma spor yay takıp 5 cm basmak istiyorum. Önerebileceğiniz yada memnun olduğunuz marka varmı bide dezavantajları nelerdir? 16 inc harkalar 8,5 önler 7,5 ofset PDW marka jantlarım 205 50 16 lastiklerimle uyum sağlıyacakmı teşekkürler.
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
5 cm h&r
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ailece arabanı kullanıyorsan basma helede 5.5cm hafif rampalı sokak aralarındaki su kanalından bile geçerken altı sürtüyor
uzun yola giderken 80i geçemiyorsun
çukurlardan geçerken sert
direksiyon city modunda bile agır
amortisör takozlarını bozmasıda ayrı mesele orj i tanesi 90tl
şimdiden başarılar
Aile ile beraber çoklu kullanım yaptığım için 3.5 luk yay taktırdım. Çok meşhur bir marka değildi,hatırlamıyorum gerçi![]()
3.5 luk yayda araç sürüngen olmasa da yaylanma hariç konfor bozulması ve 5 kişide bile sürtme falan yaşamadım ki kendimce 7/10 luk değerlendirmeme göre keyifli bi durum
Grey Goose ...
Jantların et değeri nedir? Çamurluk ağızlarına sürtme yapabilir.
5 cm lik Eibach yay var aracımda yalaşık 1 senedir kullanıyorum şimdiye kadar bi kere bile sürtmedim altını,ama siz jantların ofsetinden dolayı çamurluklara lastikleri sürtebilirsiniz..
5lik hr benzinli yayını taksanız bile sürtme olacağını sanmıyorum 2 parmak civarında öne 3 parmağa yakın arkaya giriyordu
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için.
bende 3,5 cm yay var arkadasım
lastik ebatlarım 195/55/16 jantların et degeri 35 arkaya arabaya 5 yetiskin bindigi zaman bile sürtme yapmadı..
bencede 3,5 cm yay taktır aile ile kullanıyorsan aracı aksi takdirde arkadasların dedigi gibi setlerden falan gecerken cok sıkıntı yasayabilirsin arac dolu iken...
şimdiden hayırlı olsun
Et değeri nedir jantların ona göre sürtme yapabilir
Sent my iPad using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Et 35 ise yay takılınca arkalar sürtebilir. Ben 3,5 cm Eibach spor helezonlarla et 35 jant kullanıyorum. 5 kişi sürette arkalar sürtüyor.
Sent my iPad using
Anladım teşekkürler biz iki kişi olduğumuz için sürtme sıkıntımız olmayacak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri