Kalorifer acikken ortam belli isiya gelmeden ss devreye girmiyor. Kalorifer kapaliyken hava soguk olsa dahi daha erkrn devreye giriyor.
beyler herkeze günaydın havalar soğudu benim araç hastamı oldu ne bu aralar heryerinde bişeyler oluyor şimdide start stop ışıklarda beklerken 30 sn ye sonra devreye giriyo hiçbişeye dokunmadan sadece kalorüfer açık ondan sandım ama kapalıykende aynı sorun var acep ne olaki geçende yakıt bobini arıza işığı yaktı![]()
Kalorifer acikken ortam belli isiya gelmeden ss devreye girmiyor. Kalorifer kapaliyken hava soguk olsa dahi daha erkrn devreye giriyor.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Motor soğuksa devreye girmiyor.
Start&stop kapatma düğmesine basıldıysa, durduktan sonra düğmeye tekrar basılınca hemen devreye girmiyor.
Kısa süre içinde birkaç kez devreye girdiyse tekrar devreye girmiyor.
Kalorifer/klima "full auto" modunda değilse ya da bu modda olmasına rağmen istenen sıcaklığa ulaşılmadıysa devreye girmiyor.
Korkulacak tek sebep: akü zayıfladıysa devreye girmiyor. Bu durumda yol bilgisayarından uyarı veriyor yanlış bilmiyorsam.
Benim bildiğim sebepler bunlar![]()
arkadaşlar yazmış zaten ama ek olarak benim bildiğim motoru ilk çalıştırdıktan belli bi süre devreye girmio s&s. motor sıcaklığı yükselene kadar yani.
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
herkeze teşekkür ederim bilmemek değil öğrenmemek ayıp iyiki bu forma üyeyim saolun malum daha 32 ay kredi var elimde kalmasın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri