Merhaba bugün aracıma bindim hava soğuktu ısıtıyım dedim bekliyordum. Birden yol bilgisayarında "Possible Ice On Road" yazısı belirdi. Hiç okumadım ve acayip bir şekilde tırstım hemen kontağı kapattım. Aklım çıktı diyebilirim. Sonra kontağı aracı çalıştırmadan çevirdiğimde sıcaklığın 3 derece (ANKARA) olduğunu gördüm yanıp sönüyordu Possible Ice On Road yazısını gördüm rahatladım. Sizlede bu olayı paylaşıyım istedim. Helal be punto..
Last edited by biyologX; 22/11/2012 at 02:23.
This is not personel, just business..
Bence saçma o özellik ne zaman 3 derecenin altına düşse veriyor.Birden o sesle irkiliyor insan yine niye öttün diyesim geliyoGerçekten buz olduğunda uyarsa aslında.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Evet çok da önemli bir özellik değil ama ben baya tırstım bişey oldu diye o yüzden bu özelliğini hiç unutamam.![]()
Buz değilde buzlanmanın olduğunu söylüyor sen üstün kalın çıkıp farketmiyebilirsin sıcaklığı ancak aracın diyoki.Hacı zaman kötü yollar buzlu kolla kendini![]()
Possible Ice On Road:yolda olası buzlanmakorkulacak bişey yok
![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
seviyorum puntoyu![]()
yolda buzlanma olabilir tedbirli gitmen için uyarıyor.
aslında iyi bir özellik ...mesela eylül de adana- erzurum yaptım gece yolculuğuydu gecenin bir körü bu uyarıyı verdi dolayısıyla daha dikkatli seyrettim...
Demek ki araç uyarı verince bi önce durup okuyacaksın yazanı. Ben senin yerinde olsaydım hemen sağa çekerdim noluyor lan diye..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks