2 yıl önce bende megane aracimda bunun gibi bi kazik yiyodum. Cukurlarda dalma yapinca yetkili servise goturdum. Direksiyon kutusu, direksiyonun oralarda bi mil varmış onu, bide ön akslar düzeltilmez şekilde yamulmuş bunların hepsi değişecek dendi. Bi hesap çikardilar 5500TL. Araba pert olsa bundan biraz fazla cikardi. Mecbur yaptiracaz dendi. Lifte kaldirdik isler basliyacak. Babam aradi hemen gel dedi sanayiye. Yetkili servisten cikardim goturdum. 50 TL ile halloldu arabanin tek bi sıkıntısı kalmadi. Z Rot değişse yetiyomuş
Sent my iPhone using
2299 tl kar. Başlık çok karışık![]()
Hayırrr bana sanzımanın parcası olan hıdrolık grubunun degısmesı lazım dedıler.Rakamda yuksek olunca sasmazda bır ustaya gıttıgımızde sorunun sadece 1 lıralık olan kucuk lastık sekılde bır parcaymıs.Onu taktıgı zaman duzeldı ama tabı sadece 1 lıra verıp cıkılmadı dıger sorunları hallettı ve sadece 200 lıraya tum sorun cozuldu...
Konuya açıklık gelmiş oldu böylece
Servislere bıraksak arabanın yarısını söküp değiştirecekler. Ellerinden geldiğinde masraf çıkartıp müşterinin cebinden ne kadar çok alırsak o kadar iyi diye düşünüyorlar.
Geçmiş olsun, yine de ucuz atlatmışsınız.
geçmiş olsun. 2300 lt fatura çıkarmamnın adı tam bi soygunculuk. Durumu fiat müşteri hizmetlerine şıkayet edin ve servis hakkında en düşük puan verin. Hatta servisi elinden alınması bile söyleyin ki insanların cüzdanlarında gözü olan fırsatçılara prim verilmesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri