Ustanın şimdi ayarlaması gerekiyor sanırım..Bana ustamın dediği alışma döneminden sonra,son bir ayar yapılması gerek..Demişti..Ozaman oturuyormuş..
Merhaba arkadaşlar.yaklaşık 1500km önce ön fren diskleri ve balataları birlikte değişti fakat değişimden önce pedal hafif dokunduğumda fren yapardı. Şuanda daha altta tutuyor frenler alışma süreci de geçti sizce sorun nedir?
Bir de aracım 63 bin kmde fren hidroliğini de değiştirmem gerekecek sanırım.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ustanın şimdi ayarlaması gerekiyor sanırım..Bana ustamın dediği alışma döneminden sonra,son bir ayar yapılması gerek..Demişti..Ozaman oturuyormuş..
Frenler tutuyor tutmasında sıkıntı yok ama daha üstte tutan fren şuanda aşağıda tutuyor.
Sent my iPad 2 using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
balatalar değiştiğinde Ilk frene basıldığında fren haznesinden hidrolik boşalmış ise aşağıda tutması normaldir. Hidrolik seviyesini kontrol ettiniz mi
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Bakalım usta yolları gözüktü. Hidrolik seviyesinde azalma yok.
Sent my iPad 2 using
Fren hidroliği nereden nasıl kontrol edilir?
For the Horde!
fren teli gerginliğine de baktırırsanız iyi olur derim ...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
O zaman ye fren servosudur ,yada hava yapmıştır derim...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
ön fren balatalrımı değiştirdikten sonra aynı durumu yaşıyorum 1yıldır da böyle kullanıyorum ve fren dozajlamasını daha iyi ayarlayabiliyorum oyüzden de hiç sorun nedir araştırması yapmadım ama eğer ki siz durumu çözüp paylaşırsanız bizimde bilgimiz olur.
Sanırım hava var frenlerde bana da en mantıklı gelen o.
Dediğim gibi sorun çözüldükten sonra burada paylaşırım.
Kampanaların ayarı zaten yapıldı. Arka frenlerle ilgili bir sorun değil çünkü g
Frenlemede çekiş tekerleri olan ön tarafta yükler.
Sent my iPad 2 using
Dün aracımı frenciye gösterdiğimde sistemde hava veya başka bir dorun bulunmadığını. Balatadan kaynaklandığını söyledi.
Bugün de 63 bin kmdeki aracımın fren hidroliğini değiştirdim. Fren kabilyetinin hissedilir derecede arttığını söyleyebilirim.
Sent my iPad 2 using
Konu krm1983 tarafından (22/11/2012 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri