yok
Arkadaşlar iyi forumlar. Eski puntomdan sonra bir süre megane ile idare edip dualogic bir punto aldım sıfır. Önceki punto da emniyet kemeri sesi serviste iptal edilmişti. Ancak yeni aldığım punto da start&stop sisteminin zarar görme ihtimalinden korkuyorum. Start & stop emniyet kemeri takılınca devreye giriyor, sizce buna bir zararı yada uyumsuzluğu olurmu. Deneyen veya duyan arkadaşlardan yardım istiyorum. Malum benzin fiyatlarından sonra start&stop olmadan benzinli arac kulllanılmaz sanırım))) simdiden tesekkürler.
emniyet kemersiz de araç kullanılmaz sanırım
yahu bu kadar zor mu emniyet kemeri takmak bu kadar ucuz mu canınız haberlere hiç mi bakmıyorsunuz emniyet kemeri takılmadığı için yüzlerce kişi hayatını kaybediyor cahilmisin diyeceğim ama değilsin biraz medeni ol trafik kuralları uy hiç değilse aileni düşün
gelmiş burda yazıyorsun emniyet kemeri ikaz sesini iptal ettirmek istiyorum sonra star-stop sistemin bozulmasından korkuyorum diyorsun kendi hayatından endişe etmiyorsun çok komiksin
ayrıca bunun çözümü basit bi dil alırsın olur biter başlıklık bir durum bile yok yani
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Ben yolcu koltuğuda ötsün isterken ilginç.
Gùzel kardesim ben cahil degilimde sende biraz okuma ya da okudugunu gec kavrama sıkıntısı oldugunu hissettim. Yazdıklarımda emniyet kemerimi takmadığıma dair ya da takmanın zor geldiğine dair herhangi bi bilgi yok. Ayrıca gideceğim yer 100metre olsun emniyet kemerimi takarım. Sadece ses 2012 modellerde eski 2006 puntomda olduğu gibi durunca susmak bilmiyor. Ayrıca emniyet kemerini takmaktan hoşlanmayan biride olabilirdim ve bu forumun amacı hata yapanlara oturduğu yerden ahkam kesmek olsaydı merak etme buraya birşey yazmazdım. Benim isteğim merak ettiğim bir hususun cevabıydı ve senin gibi adamlar yüzünden forum keyfi bırakmadın. Varol.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri