Printable View
sıcaklık, bujiye yapışmış olan kurumu da yumusatacagi için bujinin dar alanında hareket etme ve sökülme ihtimalini biraz daha artırır. Bundan dolayı motor tamamen ısındıktan belirli bir süre sonra biraz soğumasını bekleyip sökmeyî denemek daha mantıklıdır
yapışmış kurum soğuk olduğu zaman daha zor hareket ettirme imkanı sağlar, sıkıştırır zorlamaya neden olur.
fakat bahsettiğiniz gibi buji de kurum yok ise soğuk iken de yapabilirsiniz bi sorun olmaz fakat kurum olup olmadığını bilmek imkansız, işi şansa bırakmak büyük zararlara olanak tanır
her zaman için en güzel seçenek her kış mevsimi öncesi bujileri söküp temizleyip zorlamadan fazla sıkmadan geri takmaktir
bujiyi sökmeye çalışmadan en az bir ay öncesinden WD 40 la veya yağ sıkarak, haftada en az bir defa yağlama yaparak da arabayı kullanmak daha da kolaylık sağlayacaktir
motor yağını değiştirirken eski yağı bir tane şişeye koyarak bu tür işlemlerde kullanabilirsiniz
buji kullanım kılavuzlarinda bujinin 90 derecelik motor sıcaklığında sökülmesi, sökülmeden 15 gün önce yağlama yapılması, tavsiye edilmiştir.
"aslam0740 " nasıl uygun görüyorsaniz o şekilde uygulama yapmak bir tercih meselesidir. ben sadece bilgi paylaşımında bulunmak için yazdım. görüşlerinize saygı duyarım efendim. saygılarımla