aracım son 1 haftadı aşırı yakmaya başladı 100 km 11 litre gsteriyo gezemez oldum aracla neden olabilir
aracta pc chiptunıng yazılım
custom garage downpipe ama yazılımı yok downpipe ın yanıltıcıyla kullanıyorum
düz boru son susturucu otto var
kn kutu içi filtre arkadasımdan altım sıyah olmus balata spreyiyle temızlemeye ugrastım fazla acılmadı rengi ama taktm kullanıyorum
bide 205 50 16 jant lastık var aracta
bujılerden olabilir mi die düşünüyrm ama neden olabilir bilginiz var mı
kutu içi filtreniz ne marka genelde kendi özel temizleme spreyleri var.balta spreyi ile temizlemek yanlış olmuş.boğaz kelebeği çok kirlenmiş olabilir.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri