kardeşim aracı nasıl kullanıyorsun bu kadar yağ gidiyor yağın markası nedir nezaman ne zamana yağ değiştiriyorsunn
aracım son 1 haftadı aşırı yakmaya başladı 100 km 11 litre gsteriyo gezemez oldum araclaneden olabilir
aracta pc chiptunıng yazılım
custom garage downpipe ama yazılımı yok downpipe ın yanıltıcıyla kullanıyorum
düz boru son susturucu otto var
kn kutu içi filtre arkadasımdan altım sıyah olmus balata spreyiyle temızlemeye ugrastım fazla acılmadı rengi ama taktm kullanıyorum
bide 205 50 16 jant lastık var aracta
bujılerden olabilir mi die düşünüyrm ama neden olabilir bilginiz var mı
kardeşim aracı nasıl kullanıyorsun bu kadar yağ gidiyor yağın markası nedir nezaman ne zamana yağ değiştiriyorsunn
aracı bıraz agrasıf kullanıyorm tjet yani sonucta yagıda 10 binden 10 bine değistryrm mobil 5 40 koydurmustum en son
kardesm yag zaten mobil 1 yagda 15.000 km gıdıomus zaten
yakıtta fark ettiriyo mu peki
yakıtı bilmem ama gastrol edge 5-40 turbo dizel koyduktan sonra aracım benzinliden daha sessiz çalışmaya başladı ayrıca çok çabuk devirleniyor bundan sonra asla başka marka yağ kullanmam.
Hocam t-jet te biraz basınca çok normal 11 12 litreler ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama yanıltıcı ile aracı sağlıklı yürümez biran önce yazIlımını yaptır.
Benzinlisin ve gazlıyorsan çok doğal söylediğin rakamlar,daha önce az mı yakıyordu şimdi artmış gibi geldi sana
Şehir içinde bizim dizel araçlar bile o tüketime ulaşıyor..
Havalar soğudu, trafik arttı. benim şehir içi ort. hızım 18 km ort. tüketimim 7.1 lt.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
36km/h de ortalamam 7.5lt havalar soğudu son 1 haftada ortalamam 1lt den fazla arttı anormal bir durum yok bence mevsimlerden![]()
debriyaj baskı balata durumu nedir. Baskı Balata bitmiş olabilir mi ?
Her kış bu durumu yaşarım...Havaların soğumasından kaynaklanıyor...
hocam bence filtre-buji ve kablolarını değiştirirsen yakıt sarfiyatın biraz daha düşecektir..senin ve emsallarinin şehir içi 8 gibi yakması normaldir bence..
Sevgili kardeşim, ilk olarak down pipe dan vaz geçmenizi ve catalitik konvertörü taktırmanızı öneririm. İkinci olarak, derhal hava filtrenizi kendi temizleme kitiyle temizletmenizi ya da olmuyorsa yeni alıp taktırmanızı öneririm. Sonra da, tabiki bujileri, yağınızı ve yağ filtresini, turboyu, debriyajı kontrol ettirmenizi yani kısacası, servise giderek öncelikle bir teste bağlatmanızı tavsiye ederim. Güvenli sürüşler.![]()
tesekkurler arkadaslar suan 10.2 lere dustu
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
kn kutu ıcı var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri