hıı çok güzel açıkladın sanırım ama ben bişey anlamadım:D:D:D
pek benim anlayacağım bişey değil demekki servise bi göstereyim bakalım nesi varmış:)
çok teşekkürler bu arada:)
Printable View
eski tip karbüratörlü araçlarda hava filtre kutusunda hava giriş ağzına bant koyarlar lpg de fazla hava gelmesin diye bant vb şeylerle kapatırlar sizde durum tam tersi yani araca açık hava filtresi taktığınızdan araca fazla fazladan hava gelir ve lpg fazla karşımdan dolayı sağlıklı yanmaz ve bahsettiğiniz gibi araçta çekiş düşüklüğü olur. orjinal hava filtresini takarsanız durum düzelecektir diye düşünüyorum. aracımda lpg var ve normalde 160ı rahat görüyorum rampalarda 4 kişi ile nazlanarak da olsa 130 140 görüyor eğimli yolda 170-180 arasını görmüşlüğüm var.
Utku kardeşim bence senin bu araç bugün sabah servise gider diye düşünüyorum ve hallederler orada merak etme :)
benzine aldığınızda durum araba normale dönüyorsa sorun lpg ayarıyla ilgilidir. Ayrıca açık tip filtre kullanmaya başlamışsınız. Normal standart tipine geri dönüş yapıp öyle denerseniz. sorun kalamyacaktır. Diğer arkadaşlarada epey bi açıklama yapmış. sorunuz biran önce düzelir.