bravo turbo sport aracımın turbosu arıza yaptı garantiye girmedi servis bana dilersen parçayı temin et biz işçiliğinide yaparız dedi 20 gün turbo aradım sıfırını bulmak mümkün değil. 2 tane cıkma buldum 1000 tl onunda hiç bi şekilde garatisi yok istemedim tamirciye yolladık tamirde olmadı...

Bu süreçte aracım turbosu sökük vaziyette serviste beklemekte neyse bugün servisi aradım dedim ben sıfır turbo bulamadım dışardan siz halledin aracı dedik fiyatı cıkarın bana dönün dedim...

2 saat sonra falan döndüler turbonun fiyatı 1820 tl tamam dedim tamam ama turbo şuan yedek parça depolarında yok parçanında geliştirme sürecinde olduğu için üretim aşamasında ithalatıda mümkün değil en az 5ay diyorum ama daha fazlada sürebilir parçanın temini diye bir cevap aldım...

bozulan turbonunda sorunlu olduğu için geliştirildiği söylenmesine rağmen garanti kapsamına girmiyor...

Durum bu şimdi tofaş bana sağolsun mağdur olmam için araba vericekmiş 10-20-30 gün olsa arabada kabulum ama aylarca ben neden istemediğim arabaya binmek zorunda kalıyorum.

kaskosu sigartası 2500 civarı e yarısını cık 1250 tl yani o bile boşa gidiyor turbo parası nerdeyse.

yol yordam gösterecek varmı?