Geçmiş Olsun. Bizim araçların turbosu IHI diye biliyorum bende.. İşte bir yanlışlık var, Umarım kısa sürede halledersiniz...
Printable View
Geçmiş Olsun. Bizim araçların turbosu IHI diye biliyorum bende.. İşte bir yanlışlık var, Umarım kısa sürede halledersiniz...
Turbon ihi vl36 hocam onu bulamazsan esseesse orj. turbosu Garrett gt1446 taktıra bilirsin j-jet motor için uyumlu 180 hp olur aracın hemde orj. ekipman kullanmış olursun.Biraz daha performansı artsın istersen ebay dan bu turboyu getirte bilirsin.
https://www.ebay.it/itm/TURBINA-TURB...ht_3367wt_1388
150 HP t-jet turbosu IHI vl 36 arkadaşlar, ben arabamda bu turboyu kullanıyorum.
Selam dostum, geçmiş olsun öncelikle.
Aşağıda ki siteden VL36 Turbo temin edilebilir. Fiyatın senin için uygun olup olmadığı konusunda bişey diyemeyeceğim ama incelemeni tavsiye ederim.
Aracın gördüğüm kadarıyla Bravo 150 Turbo Sport. Parça orijinal bilgin olsun. Site güvenilir bir site ben daha önce birçok kez alışveriş yaptım burdan.
IHI V36 için Link: Turbo - Grande Punto Abarth
IHI VL36 aşağıda ki modeller için uygulanabilir:
Grande Punto Abarth (For model out the esseesse upgrade)
Fiat Bravo 150 BHP
Lancia Delta 2008-2011 150 BHP
Standart Teslimat ile 508 Avro'ya geliyor Türkiye'ye. Siteyle irtibata geçilebilir aynı zamanda, müşteri hizmetleri de gayet kaliteli.
150HP'de IHI VL36 var. (GP ABarth, Bravo 1.4 Turbo Sport ve Lancia aynı Turboyu kullanıyor)
Fiat Coupe Turbo 200 Hp M643AT20C Garrett TBO367 1994~1997
Fiat Coupe Turbo 220 Hp M648FT19T Garrett TB2810 1997~
Fiat Grande punto 1.4 t-jet 120hp IHI vl37
Fiat bravo 1.4 t-jet 150hp IHI vl36
Fiat Grande punto abarth 155hp IHI vl36
Fiat Grande punto abarth esseesse 180hp Garrett gt 1446
Fiat bravo 1.6mjet 105hp Garrett gt 1446
Fiat Bravo JTD 1.6L D 120HP 16v Multijet Garrett GTB14 VNT 2008~
444 22 55 di sanırım çağrı merkezi Nehir hanım var ara ağzına geleni sektir hocam.Benden alışıklar merak etme :)
yapmayın yazıktır çağrı merkezlerinde çalışmış biri olarak :) takım lideri isteyin sorunu bi şekilde çözerler.Müşteri temsilcilerinin maalesef hiçbir yetkileri yok.
araştırman için teşekkürler bunu ben değilde servise önereyim,çünkü benim bulacağım parcaya garanti vermiyorlar kendisi bulsun taksın araba satmasını biliyorlar sorununuda halletsinler turboyu servis değiştirdikten sonra aracın garantisi bitmiş olasada turbonun garantisi 2 yıl daha devam ediyor yağ filtre bakımları serviste düzenli yapılınca.
508 avroda iyi bi fiyat 1820liraya bana satıcaklar hemde aylarca araç kirası falan belki işlerine gelir getirebilirler.
kardeşim geçmiş olsun istersen turbonu kargoyla yolla bana bostancı sanayide tanıyım bir kaç yer va sırf bu turbolarla ilgili çalışıyorlar istersen tamir veya v.s durumunu sorarım turbonu yolla belki tamirde olabilir
geçmiş olsun illa orjinal olması lazımmı hazır bozulmuşken bir büyük turboya bakın aracınız daha keyifli hale gelicektir :)
Senin parçayı sordurdum aynı turbo için (VL36) 2 farklı parça kodu buldum...
-55212916 kodlu parça gözükmüyor oparda. büyük ihtimal parça numarası değişmiş yada artık bu parça üretilmiyor olabilirmiş...
-55222014 kodlu parça(lancia delta turbo 1.4 150hp nin) bursada fabrikada varmış istersek parçacım getirebiliyor opar liste fiyatı 2.448tl bize indirimli olarak 1.975tl ye getirebiliyor bu parçayı.bugün sipariş ederse en geç 2 güne elinde olurmuş heberin olsun.istersen bi araştır %100 uyar mı emin değilim.büyük ihtimal servistende uyup uymadığını öğrenip bu parça için de fiyat alabilirsin...
Murat Gürakan kardeşim de ilgilendi baya sağolsun tamir konusunda ve turbo büyütme konusunda ama araç istanbul veya ankaraya gidicek durumda değil.
İlla orjinal olucak takıntımda yok ama heryere şikayetimi bildirdim yedek araç bekliyorum biraz uğraşsınlar arkadaşım nedemek aracın yedek parçası yok ben yaptırım diyip alsam aracı herkez oh be kurtulduk diyecek...
Bu arada İstanbul ve Ankarada sadece turbo işi yapan yerler var onlaradan daha uyguna bulma şansında olabilir.onlar toptan aldıkları için servis ve parçacılardan çok daha ucuza temin ederler aklınızda olsun...
55212916 bu kodlu üründe 2 araçta kullanılıyor.
ben yerinde olsam tüketici hakem heyetine başvurur aracın iadesini talep ederdim çünkü 1 ay içinde tamir edilmezse arabayı iade almak zorundalar