baya polemik mesajlar var. cevap yazan herkese teşşekür ediyorum.

Alıntı yavuzselim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bugün gündüz kastamonudan istanbula geldim. 140-200 arası seyrettim yollarda açıktı. 160'ın üstüne çıktımı yol bilgisayarında speed limit yazıp durdu. Rahatsız edici bir durum bu arada arac 6. vites 3bin devirde 160-170 i buluyor.
speed limit bende 200km/h ayarlı. istediğin hıza ayarlayabilirsin.

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devamli 160 170 gidiyosaniz iyi ben tjetle bile 30dk sonra yoruluyorum 120ye sabitleyip gidiyorum bence onemli bir ses yok ama 1.3 bir motoru bukadar cok sikistirmamak gerektigini dusunuyorum forumda ornekleri cok baslarini dertten kurtaramiyorlar

GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ilk günden bu yana hep böyle kullandım. yıl içinde şehir içi ekonomi yaparak kullanıyorum. istanbul adana yapacağım zaman tadını çıkarıyorum. şimdiye kadar motorla ilgili bir problemim olmadı. problemim o hızlarda gitmek değil zaten ben o hızlarda huzurluyum. neden ibre 160 yada 190 değilde hep 170km/h olunca o sesi duyabiliyorum. merakım bu.

Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ecelin sesidir o
ilk duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu. gece yarısı her yer karanlık ve gııcııııııııııııııııırttt.. ürpertici..

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sn Ozzy kullanıcımız burada ortalama bile değil derken uzun yoldan bahsetmiş şaşırdıgını biliyorum lakin bu normal kısa yollarda yapılan (e-5 gibi ) ortalama yoksa uzun yollarda sakin giderse 230 km/h ortalamayla gitmiş yani bilimsel verilerle ben bu şekilde yorumladım umarım anlayabilmişsindir !
benim aracın altında özel roket sistemi var. ortalama düşünce açıyorum 2 dakika uçuyorum 900km/h ile. inince bi bakıyorum ortalamam 170 üstü ohh rahat ediyorum.

Alıntı kayya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ses duvarını aşarken oluşan bir sestir o diyerek, konuya esprili bir boyut getireyim
teşekkür ederim.