Alıntı Muhendis06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlar tabiki birer hurafedir. Arkadaslar, merak etmeyiniz, motorunuz kör veya sagir olmaz. Bir deli kuyuya tas atar, 40 akilli cikartamaz. Nerden cikartiyorsunuz bu sagirlik durumlarini yahu? 8M Size kim ki aracinizi surekli yuksek devirlerde kullanmanizi tavsiye eder, bilin ki aracinizin daha erken asinmasi ve motorunun erken bakim gerektirmesinden baska ise yaramaz.

Haa, motor benim, ister kirarim ister basarim derseniz o ayri... iyi surusler..
Ya özür dilereyerek bir soru sormak istiyorum. Merak ettim.
Şimdi babamın çalıştığı şirkette 2 adet Peugeot var. sanırım 2003 modeller ve km de sanırım 100bin'i devirmiş. Malum şirket arabası. Fakat şöyle bi deneyimim oldu. Bu arabalardan biri süper güzel giderken diğeri resmen gitmemek için direniyo. Ben de babama sordum ne var dedim bu arabada. O da şöyle bir yanıt verdi. Dedi ki iyi giden arabayı ilk alındığından beri bizim şöförler kullanıyo. Gitmeyeni ise bir müdür'e verdiler o gidip geliyodu dedi. Sanırım adam ilk başta gayet sakin selamet kullanmış ki iki araba arasında bu kadar fark olmamalı bence. Plaka bile ardışık bu araçların. Bu bir aracın motorunun iyi açılmış, diğerininkinin ise açılmamış olduğunu göstermez mi?
Yani hurafe gibi de gelmiyo bana. Bi aydınlatma yapsan..