Abicim merhabalar, iphone kullanıyorum. Blue me usb girişine şarj aletimi takıp telefona şarja bağlayınca spotify fizy gibi uygulamaları kendisi açıp çalmaya başlıyor. Hatta direksiyondan dahi kontrol edebiliyorum. İyi geceler
Torpidoyu sokup blue me nin soketini cikarip taktim. Hatta usb soketinide sokup taktim hala km saaiti yanip sonuyor ve blue me calismiyor
Abicim merhabalar, iphone kullanıyorum. Blue me usb girişine şarj aletimi takıp telefona şarja bağlayınca spotify fizy gibi uygulamaları kendisi açıp çalmaya başlıyor. Hatta direksiyondan dahi kontrol edebiliyorum. İyi geceler
Hocam güncelleyince neler değişiyor?
şu konuda bi yardım bir çözüm ikinci el felan da olr
Bende sizinle aynı durumdayım usb de hiç tık yok. Yazılım da atamıyorum çalışmıyor çünkü, c.tesi tavsiye üzerine bir elektronikçiye gittim. Bunun kronik sorun olduğunu söyledi tamir edilemiyormuş yenisi ile değiştirmek gerek dedi. Hiç olmazsa km yanıp sönmesin dedik Bleume'yi soketten çıkarıp denedik ama sonuç değişmedi. Şimdi soketi çıkarmamıza rağmen km uyarı vermeye devam edince servise git programdan hatası ne bakıp netleştirsinler, duruma göre yurtdışından yenisini getirtip değiştiririz dedi. Fiyatta 250$ a yakın. Usb bozuk olduğu için arıza vermesi de benim aklıma yatıyor. Acaba sadece usb değiştirmek mümkün mü bilmiyorum!
benimki usbden ilk once okumaya çalıştı usb nin ışıgı yandı sondü gordum... sonra komple gitti... hadi diyelim blu me bozuk usb yi okumuyo. ama telefonu şarjz etmesi gerekmiyormu...ben blu me beyninde değilde başka bişeyde sorun var diye düşünüyorum... acaba akum zayıfladı ondanmı
Hocam bende de usb'den telefonu şarj etme yok. Eğer usb, akımı direk blueme'den alıyorsa ki büyük ihtimal böyle, bu durumda şarj etmemesi normal. Akü bir ihtimal, şahsen benim akü iyi durumda ama yine de sorun var. Valla bilemedim!! Şu km saati sönse bana yeter diyeceğim noktaya geliyorum yavaştan..
2.El Aldığım Aracımda Blue&Me ve USB Çalışmıyordu. Tesadüfen Polen Filtresini Değiştirmek İçin Blue&Me Sökülüp Takılınca Düzeldi. Şuan Çalışıyor ve Güncellemede Yaptım.
valla bende fişini söktüm taktım olmadı ama komple yerinden çıkaramadım torpidoyu tam sökemedim... bende ole şanslı olsam
hayırlı günler bendede 2012 linea urban var km saati yanıp sönüyor usb calışmıyor serviste blu me bozuk diyor km saatinin yanıp sönmesini nasıl engellerim yardımınız için teşekürler
Vw passat b6 1.6 fsı comfortline gece mavisi.
test yaptı blu me bozuk dedi blu me baglantısını kestirsem düzelirmi acaba km saatinin yasnıp sönmesi rahatsız ediyor
Eğer sistem proxy eşitleme işlemine cevap vermiyor ise bozuktur genelde servisler bu işlemi yapmadan bozuk derler ve astronomik rakamlara değişim yaparlar imkan varsa başka servislere de gösterilmeli çünkü blue me modülü fiziksel olarak bozulma ihtimali düşük parçadır.
Benim eski punto da arızalıydı (ben bozmuştum) modülü sökmek de dahil her türlü işlemi yaptım fakat km sorununu çözemedim zamanla alıştım o şeklinde de sattım...
Blue me yalnızca multimedya işlevini yapmadığı için hata kaydı oluşturuyor eğer çok rahatsız oluyorsanız ilerde çıkma bir blue me modül ile değiştirebilirsiniz.
Km yanıp sönmesi genel olarak bakım servis bakım zamanının geldiği uyarısıdır. Birkere bilgisayardan iptal işlemi yapılınca o uyarıyı vermez. Cihaz olan bir usta bunu halleder. Yetkili servis bu işleme çok para istiyor bilginiz olsun.
Torpido gözünün içinde üstte kapak var blueme beynı orada . Fişini çekip araca proxy yapıp tekrar takıp prxy yapıldığında düzelenler var. Ama düzelme oranı çok az. Şu arızalı beyinden bir bulamadım belki tamir edilebilir düşüncesindeyim.
blue-me ve usb çalışmıyor,km yanıp sönüyor arızası bende de mevcut,
yanıp sönmesi arıza kaydı silme ile olmuyor,hatta hiç arıza kaydı vermediği halde yanıp sönmesi bitmedi,
fişi çekip proxy yapın olayı nasıl olacak proxy yapmak nedir?
aracımda elektirik kaçağı varmış. belki blu me ile alakalıdır bayramdan sonra baktırıcam belki düzlir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri