Benim aracım 5 kapılı, aynı sesler, bazen yüksek yerlerden inerken duyuluyor. Bazende bozuk yolda giderken. Ses kapılardan kaynaklanmakta. Servis sorunu çözüyo. Nasıl çözüyo W40 denen muhteşem icatla . Servise gittiğinizde killitlere vee bağlantı noktalarına w40 sıkıyolar, 3-4 ay etkisi geçene kadar ses mes gelmiyor. Hem kilit yerlerinide koruyor. Size tavsiyem bu bahsettiğim ürün 3 YTL bi fiyata satılıyor. Alın bi tane, arada kilit yerlerine sıkın. Sonra kapıları bi kaç sefer açın kapatın, hiç sorun kalmıyor. Birde bir uyarıda daha bulunayım, arabanızı yıkatırken, yıkamacılar genelde kapıları açıp kenarlarına tazikli su tutuyolar. Hatta kapının etrefında da bi dolaştırıyolar. Bu işlemi yaparken kilit yerlerine ve kapının bağlantı noktalarına dikaat etmeden tazikli suyu vuruyolar. Dolayısıyla bi kaç yıkamadna sonra orada olması gereken, yağ temizlşeniyo. ve bu şekilde sesler gelmeye başlıyo. Ben yıkatırken uyarıyorum kapıları açmayın diyorum!!, sonra bezlee sildiriyorum. Focusu olan bir arkadaşım var, oda bu bahsettiğim w40 ı bagajında taşıyor. Aslında herkezin genel sorunu. Çözüm basit, al bi w40 sık