valla ben 40 ı gördüm de benzinliyle dizel arasında fark var sanırım yalnız patronumda 1.6 volvo s40 vardı o da benzınlıydı ben onda 50 yi gördüğüme eminim![]()
Arkadaşlar 2008 benzinli gp aracım kalkışlarda 1. vitesde 20 km hızı geçmiyor sizce normal mi? kalkışta çok yavaş kalıyor sizde nasıl yardımcı olursanız sevinirim.
valla ben 40 ı gördüm de benzinliyle dizel arasında fark var sanırım yalnız patronumda 1.6 volvo s40 vardı o da benzınlıydı ben onda 50 yi gördüğüme eminim![]()
araba boğuluyormu yoksa 20de kesiciyemi giriyor ??
benimkide o civarlarda 30 km gibi son buluyor 0-100 videosu çekmiştim şimdi ondan baktım
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
araba boğuluyor. gaza basınca araba bağırıyor ama 20 den fazla gitmiyor.
filtre yada benzin pompasında bi problem olabilir
ama ilk başta hava filtresini bi temizle
walla dizelde 40 çok rahat görüyorumm ama benzinlide farklımı bilmiyorum
yağını ve filtrelerini yeni temizlettim. benzin filtresi yokmuş bunlarda yani deponun içindeymiş öyle söylediler. benzin pompasına mı baktırmalıyım acaba. bide araç 8.5 lt aşağı düşmüyor. buda benzin pompasıdan kaynaklana bilir mi acaba?
fire motordan fazla beklentin olmasın zamanla biraz daha iyileşir. havalar ısınınca düzelir.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bence bir problem var aynı motor doblo vardı 1.viteste tam 40 km ye dayanıyordu benim excel 1.viteste 60 a yaklaşıyor ama yavaş yaklaşıyor :/atik değil yani.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
servise bi götürüp baktırıyım diyorum ama neyine baktıracam onuda bilmiyorum. gidip ne desem acaba servise
20 çok az. 2000 model opel astra bıle 45 50 km arası yapıyor 1. vıteste benzınlı arac. Dizellerde tabıkı daha dusuk.
1.viteste 40 bana çok gibi geldi,hiç 1 de okadar aracı zorlamadım ve 2 ye geçmesi için verdiğim gazdada kadrana bakmadım açıkçası ama dediğim gibi 40 sanki biraz fazla gibi..
Araç benzinli arkadaşlar, dizellerle karıstırmayın adam benzınlıyı soruyor. 20 km dıyor arkadas. Boyle bıseyın ımkanı yok arac sanırım 6 bın devır 5.500 de falan kesıcıye gırer bu arac en az 40 km falan yapması lazım 1 de
Daha önce 1.4 kullanan birisi olarak çok rahatlıkla 20 km nin üzerine çıkıyor. Muhtemelen araçta sorun var.
20 km çok çok az eski pejomda 1. vites 60 görüyodu oda 1,4 dü
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
2. viteste dizeller (75) yanlış hatırlamıyorsam 85 gibi bir değerde limitöre giriyor. sadece 1. viteste dikkat etmedim ne oluyor diye.
2. viteste falan nasıl peki ?
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri