alinzr, erothias, k0d3r, lektonstar17, Luc, mehmetvyz, mtninan, multispace, naczo, OzzY, pdr42, uurknkc,Ziyaretçi049
Kıymetli arkadaşlar aracımın aldıkdan 1 sene sonra arabamın içinde camlar buğu yapıyordu iç siyikülasyonu kapalı tuttuğum halde buğu buhar gitmiyordu. ancak kilimayı açtığım zaman çözüme ulaşıyordum oda yakıtta fark oluştuyordu. servise gittim camsil suyunun cama sıkılan bölümünde kalorifer borusuna su kaçağı yaptığını gördük. torpitonun altında bir yer var resmini koyamadım ama yarın çekip koyucam. onun içerisinde su varsa onu temizleyin buğu sorununun çözüldüğünü göreceksiniz. o borunun yeri tam olarak torpitonun altında açılan bir bölüm var orda resmini yarın gündüz gözüyle çekip koyacağım. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
![]()
Konu dimdankin tarafından (02/10/2012 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.
alinzr, erothias, k0d3r, lektonstar17, Luc, mehmetvyz, mtninan, multispace, naczo, OzzY, pdr42, uurknkc,Ziyaretçi049
bu buğu son zamanlarda bende de olmaya başlamıştı fotoyu bekliyorum teşekkürler.
Bir aydır benim aracımda da aynı sorun var resmi beklemekteyim
Konu kadir07 tarafından (05/10/2012 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Farkı renk ve boyuttta font kullanmayınız...
bende yok ama olabilirde resmi görsek iyi olur teşekkürler
buğu olan araba sakatdır her an içinde ne olacak belli olmaz![]()
resimi bekliyoruz. bende de aynı sorun olmakta.
Akşamdan arabanın içerisinde nemli bir şey bırakınca da camlarda buğu olur. Bu durumla karıştırmayalım.
tehlikeli başlık![]()
Aynı durum bende de var.Haydi Soner ortaya bişey attın, resim ekliceksin diye 2 gündür bekliyoruz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Emeğinize sağlık. Faydalı bir paylaşım'
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
eyvallah kardeşim umarım herkese faydası olur... aklıma takılan bu boru aşağı doğru klima çalışınca akan suyun borusumu acaba öyleyse problem yok... değilse o boru aşağı ddoğru kıvrımlı onda su birikme olayı daha fazla olabilir açmışken onun içinide ulaşabildiğimiz yere kadar silmek mantıklı olacaktır... paylaşım için teşekkürler...
Her TÜRK asker doğar
arkadaşlar bu boru havalandırma borusu. bunun içerisinde ki suyu sildiğiniz halde tekrar su birikintisi oluyorsa bi yerde sızma vardır. genelde ön cama su atan fısfıslardan sızma yapıyor. orayı sildikden sonra ön camlarınıza camsilden su atın bakalım oraya gine su geliyor mu. geliyorsa servise gidin çaresine baksınlar.
arkadaşım kilimanın tahliye borusu evet ben aksi birşey söylemedim zaten. ama orada oluşan suyu sildikten sonra silicek suyunu çalıştırdığım zaman tekrar orada su birikintisi oluşuyor. yani bir yerde sorun var, sızma var.
Fayfalı bir paylaşım olmuş, elinize sağlık
Bu arada bir iki muzip cevap gelmiş, arada böyle gülmek güzel oluyorve katılıyorum o mesajlara
![]()
Bu olay bendede olmaya başladı, Bu kapağın herhangi bir vidası falan varmıdır. Şuan bakamıyorum, Bilen bir arkadaşımız cevaplarsa sevinirim.
Saygılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri