Dostum, Michelin düzgün lastik yapamamış olabilir ben onu savunmuyorum zaten belli ki sorunlu bir lastik veya bazı üretim serilerinde sorun var.
Fizik kuralları yanında bir de Kimya var lastik teknolojisi çok gelişiyor aynı ağırlık, aynı hacim, görünürde aynı lastik ama daha iyi yol tutan ve daha iyi yuvarlanan lastik yapıyorlar: Michelin yapmış olmamış ama Hankook yapmış olmuş
Senin dediğin teze göre lastik üreticileri yol tutmayan, kayıp duran, patinaj çeken bir lastik üretmiş ve bu lastik enerji-kinerji-eco vs. serisidir ekonomi sağlar, karbon salınımını azaltır demiş öyle mi? hangi kayan lastik ekonomi yapar? hangi lastik üreticisi bilinçli olarak kayan lastik üretir?
yeni seri çıkartması o lastiğin sorunlu olmasından şart değildir her lastik üreticisi yeni seri çıkartır zaten önceki nasıl olursa olsun yıllarca aynısını satmaz. (Michelin savunmuyorum genel konuşuyorum kaldı ki Michelin hiç sevmem)
Özetle sen Michelin Energy kötü diyorsun ben Hankook Kinergy iyi diyorum sorun yok yani
ve gerçekten daha önce kullandığım bütün lastiklerden daha iyi yol tutuyor Hankook Kinergy, yukarıda kullandığım lastikleri yazdım orta ve üst sınıf...
Yer imleri