sanırım olaya en hakıim benim .. aracı aldıktan sonra 2 ay içinde o behsettiğiniz iğrenç arabadan zevk almamı engellyen sesi almaya başladım.. ustaya götürdüm direksiyon kutusu tıkırtı burvu dedi. Ankara ünlü otoyu aradım katalogda öyle bir parça yok dedi. Bende başladım forumda internette araştırmaya. Meğer bu problemde 2006 puntolarda kronikmiş. Kiminde sıfır alır almaz kiminde bir kaç ay içinde başlamış.. Yapılabilecekler : servise bakarsan kutu değişecek yada ditreksiyon kutusu tamir eden bir yere gönderceksin 250 lira ona 50 lira sökmeye takmaya vereceksin.. araştırmalrım sonucunda yine bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesiylre megane 2 tıkırtı burcu alıp denemeye karar verdim. sanayiden 3 liraya buldum. Usta alt travesi rot başlarını söktü kutuyu çıkardı. Tornacıya gittik tornacı bu olmaz buna sağlıklı olmaz ben sana buna güzel bir yüzük yaparım başın ağrımaz dedi. 15 lira verdim ne olduğunu bilmediğim bir plastik malzemeden yüzük yaptı oraya ve kutunun içine bor katkı maddesinide bastıktan sonra kapatık taktık yerine.. Yaklaşık 6 ay oluyor.. 2 tarafında rot başları değişti. Sol Z rot değişti.. şu anda ses seda yok.. Bu arada 205 / 40 / 17 lastik kullandığımı ve lastiklere 35 hava bastığımı ve Bartın'ın yollarının doğalgaz çalışmalrından ötürü köstebek yuvası gibi olduğunuda belirtiyim. Bana yaklaşık 50 liraya maloldu. İş usta bulmakta.. tıkırtı burcunda değil