13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: birden bu lambalar yandı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31/03/2010
    Yaş
    35
    Mesajlar
    2.489
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

    Standart

    Araç kaç model?
    Esp lambası yandıysa daha doğrusu esp'den dolayı abs beynine bağlı sistemler devre dışı kaldıysa direksiyon açı sensöründen dolayı yani meşhur city arızası olabilir. Forumda aynı sorunu bir arkadaşımız daha yaşamıştı.

  2. #2
    Ziyaretçi033
    Ziyaretçi Ziyaretçi033 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart

    Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kaç model?
    Esp lambası yandıysa daha doğrusu esp'den dolayı abs beynine bağlı sistemler devre dışı kaldıysa direksiyon açı sensöründen dolayı yani meşhur city arızası olabilir. Forumda aynı sorunu bir arkadaşımız daha yaşamıştı.
    Herhangi bir city arızası yaşamadım. Süreklide kullanıyorum city modu.
    Cihazda fren müşürü arızası tespit edidi. Değişimi gerçeleşti. Şuana kadar tekrar etme olayı olmadı. Ama olursa dediğinizi, city mode arızasınıda dile getrebilirim.

    Değişimden sonra aracımda birşey fark ettim.

    Aracım 2008 active 90hp 6ileri. Müşür değiştirildikten sonra, fren yapma durumlarında biraz daha dikat ediyordum herhagi bir aksama var mı diye. Araçta freni geç bırakma gibi bir durum farkettim. Bunu servise giderek sordum. Meğerse aracımda yokuş kalkış destek sistemi varmış. Bu sayede bunuda öğrenmiş oldum. Activelerde yok diye biliyordum.

Benzer Konular

  1. Bütün ışıklar birden sönüyor
    naczo tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 12/10/2012, 14:33
  2. 3 ceza birden
    opexturk tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 36
    Son Mesaj: 29/09/2011, 19:40
  3. Led Lambalar Takıldı
    VooDoo tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 29
    Son Mesaj: 07/01/2011, 19:09
  4. Punto Evo Sinyal yerindeki lambalar nasıl yanıyor ?
    FRKN42 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 15
    Son Mesaj: 26/12/2010, 00:44
  5. Birden dörtlülerin yanması
    33 AP 079 (i.kuyumcu) tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 42
    Son Mesaj: 02/02/2010, 19:30

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com