dijital dereceden kasıt ekrandaki dış ısı sıcaklığını gösteren termometre gösterimi için
Printable View
dijital dereceden kasıt ekrandaki dış ısı sıcaklığını gösteren termometre gösterimi için
Sabahları uyandırdığınız için kızmıştır size, ondan homurdanarak çalışıyordur :)
Motor soğukken biraz sesli çalışıyor araçlarımız :) Birde yağına bir baktırın kontrol amaçlı. Bundada bir sıkıntı yok yani, bende de öyle :) Belki birşey daha takılır kafanıza, sormadan söyleyeyim:) Devir göstergesinde, araba soğukken ibrede oynama olur, oda normal :) ısınınca düzelir :) Birşey daha, klimayı açınca hafif bir klima motor sesi geliyor, bunu bende servise sordum, linea punto vb araçlarımızın hepsinde var dediler.
tamam anladım huysuzluğu normal =) aslında anlamadığım kafama takılan birşey daha var şimdi sıcak olsun diye 32 dereceye getiriyorum digital klimayı sıcak üflüyor orada sorun yok yalnız fan ayarını yukselttikce fan sesi demeyimde bir titreşim oluyor bu fiat olduğu içinmi . keza bende suzuki swift vardı onda boyle bri fan sesi yoktu ama onun kliması analogtu çözemedim =) saçma gelmemiştir insallah
Fan sesi 1.ve 2. kademede (her araçta olduğu gibi) sessiz. Arttıkça, fan motorunun devri artıyor dolayısıyla ses yapmaya başlıyor. Bence o da normal :) Ses göğüsten mi geliyor fandan mı? Fan açıkken göğüse biraz baskı uygulayın kesiliyorsa zırıltı, fan motoru hızlı döndüğünden dolayıdır. Bir kademe düşürün çok rahatsız ediyorsa.
teşekkürler hocam birde öyle deneyim
son dicem ama bitmiyor =) benim arabanın sustalı anahtarı var orjinal ama cam acıp kapamıyor boyle bir özelliği varmı ?