Starjet kullanıcısıyım, T-Jet performans olarak daha üstün.. LPG'de de sorunsuz ise bence T-Jet seçilebilir..
LPG ile 20000 km yi tamamlamak üzereyim. Performans olarak bir sıkıntım yok çok şükür![]()
İyi bakarsan ve güzel taktırıp gerektiği gibi kullanırsan sorunsuz binersin![]()
T-Jet kullansan böyle bir soru ile karşılaşmazdık![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
tek kapı olur diyorsan kesinlikle t-jet..
Kesinlikle t-jjet çünkü dizayn ve donanım olarak mükemmel
T-Jet
TSİ Jetta.
t-jet kullanıcısı olarak tavsiye ederim. lpgli olarak hem performans hemde ekonomiyi bir ara sunuyor. hayırlısı olsun diyelim.
T-jet i lpg taktırmak.Aslan besleyip saman yedirmek gibi geliyor bana kullanan arkadaşlar kusura bakmasın bu kendi fikrim kimse alınmasın.Avm lerdedi kapalı otoparklara giremezsin derdi çok bu yüzden lpg bana uzak.
starjet le t jet karakteri bambaşka olan motorlar
2 kez üst üste starjet kullandım.. araç çok da etkisiz değil tabi fire gibi.. fakat emin ol t-jet kadar hızlı değil.. şehir içinde iki araç ta hemen hemen aynı yakar.. t jet sadece basma isteği uyandırabilir.. bu durumda da ekstra yakarsın..uzun yolda tjet 5.5 yakıyorsa starjet 4.5 yakar yaklaşık 10 km de fazla ortalama hızla bunu yapar.. 6. vitesin avantajları..
![]()
fire mı starjet mi desen starjet.. ama starjet mi t jet mi dersen tabii ki t jet.. illa ki 5 kapı istemiyorsan kesinlikle tek kapı tjet almanı öneririm.. arabanın şekli yeterstarjet alacaksanda fun donanım al
ben yeni sattım
![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri