Bende hemen hemen tüm yorumları okudum ve tek aklımda kalan,Alırken hiç incelemedinizmi?Geçmiş olsun..Malesef hemen hemen tüm şirketler aracı satana kadar iyi davranıyorlar.Biraz sorun olunca sırtını dönüyorlar..
Zaten resimde gocuk yok.Kabarma var.Eger biri ustunde tepinse gocuk olurdu.
Bariz olarak belli olan orası işlem gormus.
Bende hemen hemen tüm yorumları okudum ve tek aklımda kalan,Alırken hiç incelemedinizmi?Geçmiş olsun..Malesef hemen hemen tüm şirketler aracı satana kadar iyi davranıyorlar.Biraz sorun olunca sırtını dönüyorlar..
aynen bu araç spot araç
BİZDE BÖYLE HAFIZ
hocam bu olay genelde kaportanın macun atılan yerlerinde olur ki eğer sen arabayı vermezsen zamana orası çatlama da yapabilir..
bu gölgedeki tavan resmi buda içdeki yırtık çizik vs. artık
6 ay geçmiş. Geçmiş olsun. Servisler ve aldığınız yer bunu kesinlikle kabul etmez. Tavan döşemesinide kullanıcı hatası bile diyebilirler...
Nuri ilk resimden bişey anlayamadım ama ikinci resimdeki hasar tavanı onarmak için söktüklerinde olmuştur büyük ihtimal.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
incelemek zorundamı arkadaşlar!bi kucak para veriyoruz 0 araç alıyoruz, onda da gidip ekpertiz yapacak halimiz yok.2. el değil ki sonuçta. oldu olacak kaputu açalım bakalım içinde gerçekten motor varmı, enjektorler sağlammı, egr sağlammı tek tek kontrol mu edecegız.
Tabiki tek tek bakmıcaz ama gözümüzün önündeki döşeme yırtığını da görmek lazım diye düşünüyorum.
tofaş döşemeyi değiştiriyor başka bi servise gittim resmini çekip tofaşa gönderdiler kabul edilmiş gelin değiştirelim dediler ama ben değiştirmicem şimdi
dün aracı aldığım yere mail attım okkalı bir mail bugun döndüler perşembe günü aracı incelicekler bakalım ne çıkıcak
geçmiş olsun inş. kısa sürede çözümlenir, araç fiyatları da amma uçmuş 42bin tl. 2011 başında aldığım rakamı düşününce arada baya bi fark varmış...
Garanti kapsamına girmesi lazım bence.
TSİ Jetta.
evo larda birkaç kişide olmuş bu benzer iç döşemede pas lekesi gibi birşey. garantiden değişmişler ancak tavandaki durum ne olur bilemem...
Kazalı test araçlarını düzeltip km.sini sıfırlayıp müşterilere sıfır araç gibi sattıklarını duymuştum bayilerin. Denetimsiz ülkemde olasılığı yüksek bir teori. Belki de takla atmış test aracını kakaladılar... Umarım içinizi rahatlatacak bir şekilde çözülür bu sorun...
Merhaba Nuri Bey,
Ben sizin yerinize olsam bu davayı sonuna kadar götürür araç değişimi için uğraşırdım.Aracınızın tavan ve iç döşemesinin bol bol fotoğrafını ve video kaydını alın,video çekerken kesintisiz bir şekilde aracın plakası,motor numarası(kaputun altında görülebiliyormu bilmiyorum,inceleyin)şasi numarası vs. heryerini net olarak videoya çekin derim.Özellikle eklediğiniz o tvan hatasını gösteren fotodaki gibi tavanın o bölgesinin görüntüsünü net olarak gözükecek şekilde videoya çekin,ayrıca başka sizin araca sahip birisinin tavanınıda aynı şekilde foto ve videsunu çekin aradaki fark hakkında elinizde belge olur ve bilirkişi raporu tutturun.Eğer aracınız incelemeye alınırda size olumsuz bir yanıt veya tamir ile dönerlerse bu foto ve videoları çekmeye fırsatınız olmayabilir.TOFAŞ'tan gelecek kişiye aracın değişimini istediğinizi belirtin ve Tüketici hakem heyetine foto ve videolarla başvurun hatta aracınızı Tofaştan gelecek elemana göstermeden önce Tüketici hakem heyetine gidip fotoları gösterin ve kendilerinin bilirkişi tayin edip bunun ayıplı mal olduğunu kanıtlayabiliyorlarsa o belgeyi alıp o belge ile Tofaştan gelen kişiye değişim isteğinde bulunun derim.Evet en güzeli öncelikli olarak bu konuyu Tüketici hakem heyeti ile görüşüp bunun ayıplı mal olduğunu belirten bir belge verip veremeyeceklerine bakmak.Sizin gibi sıfır alıp 42 bintl verseydim bu işin peşini bırakmazdım, ben stop buğulanması yüzünden neredeyse araç değişimi talebinde bulunacağım ki böyle sorunum olsaydı sonuna kadar giderdim.Foto ve videoların yedeklerini alıp yedeklerini verin yetkililere bunu unutmayın.
Size kolay gelsin diyorum ve üzüldüğümü belirtmek isterim keşke hiç sorun yaşamasak ama malesef yaşanıyor burada önemli olan bilinçli tüketici olup hakkımızı sonuna kadar aramamızdır.
Konu burank16 tarafından (11/09/2012 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
Sıfır araç alırken kaportacımızla beraber gitmek gerekiyor demek ki.2007 yılında sıfır aldığım GP nin sağ çamurluğunda 1 TL büyüklüğünde boya hatası çıkmıştı.Bu olay başıma geldiğinden beridir sıfır araç aldığımda da, arkadaşlarımdan sıfır araba alan olursa kaportacı götürüyoruz.
hocam hiç durmadan geri verme yönünde hareket edin böyle saçmalık olmaz bu nedir ya resmen tavan göçmüş yuhh yani birde bu şekilde vermişler size ben olsa direk dava açarım sonuna kadar hakkımı ararım çok ayıp çok hangi servisse şiddetle kınıyorum !!!
geçmiş olsun, iç tavan döşemesini değişime giderseniz (bence diğer sorun çözülmeden biraz erteleyin) döşeme sökümü ve takımında orada olun ayrıca söküm yapılınca tavana birde içerden
bakın, dıştan görünen ezikliği alttanda hissedilir bir etkisi vardır belki daha net bi fikir verir ..
benim yeni aracımında (opel astra) başına gecenlerde ; gölge olsun diye söğüt dibine park ettiğim aracın üzerine (ön kaput) düşen kırılan dal parçaları kaportanın esnemesine ve bu hareketin sonunda sizin ki gibi dışa doğru bir kabattı oluşmasına neden oldu.. sizin aracın tavanına da buna benzer bi durum olmuş olabilir..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri