aldığın yere gidersen yardımcı olurlar sana.
Yeni aldığım jantlardan bir tane almak istesem tek olarak satılır mı yoksa takım olarak mı almam gerekir, bana bir tane lazım....
Konu elbruz tarafından (06/09/2012 Saat 10:05 ) değiştirilmiştir.
Sen modeli göster olmadı burada jant satan arkadaslarım var haftasonu sorarım.
İstanbul da keskinotomotiv satıyor bunları, çok teşekkür ederim sorabilirseniz, model mir m8540 modeli...ben de burda sorayım yine bir kaç jantçıya....Ne kadar çabuk öğremebilirsem benim için o kadar iyi olur....
https://www.keskinotomotiv.com.tr/ja...?x=1799&ad=19- M8540 MBRU
Konu elbruz tarafından (06/09/2012 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.
Konu elbruz tarafından (06/09/2012 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.
jantın resmini göremedim ben link çalışmadı, gönderirsen resmini ben de araştırayım sana kardeşim.
Dostum çok sağol, zahmet olacak....M8540 siyah olanı....İşin garip tarafı daha önce tek jant alan hiç duydun mu ben bilmiyorum satarlar mı öyle..Ben şimdi jantçılara sormaya gidiyorum getirtebiliyorlar mı bir tane diye.....
Keskin Otomotiv MIR Marka Çelik Jant Modelleri
Konu elbruz tarafından (06/09/2012 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
tek jant satarlar mehmet ben de bi soruşturayım bakalım. jantlar güzelmiş bu arada kazasız belasız. araç resimlerini de ekle de görelim yav..![]()
Doğukan hiç sorma az önce yakında ki bir jantçıya gidip sordum tek satmazlar falan dedi tek satsa diğer üçünü ne yapacak diyor, istanbuldan gönderen yere sor dedi....
Az önce İstanbulda ki satan firmayı aradım ellerin de yokmuş olsa tabi ki de tek satardık dedi, bir daha ne zaman gelir bilmiyormuş, çok uzun sürer diyor ve aynı model gelir mi bilmiyorum diyor yani işin özeti ben elimde ki jantla kaldım.....
Yine de doğukan sen de murat kardeşim de bir zahmet bakın belki bir bayiye satmışlardır bir takım göndermişlerdir keskinden....
Konu elbruz tarafından (06/09/2012 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
Sonun da hallettim tek jantım geliyor....
Jantı aldığım yer, jantları Türkiye'ye getiren yerin arkadaşı bir kaç telefon görüşmesi ile verdiği yerlerden bir tanesinden alıyor ve buraya gönderiyor, İstanbuldan gelecek tek jantım, aldığım yer de zaten tanıdıktı, ikisini birbirini tanıyınca önce ana bayii aradım o beni bir arasın dedi hallettiler...
Hayırlı olsun, Sıra lastiklerde...
satılmaması ilginç olurdu zatenfabrikadan takım olarak çıkmıyor sonuçta. eh ilk jant pert edende değilsin sonda değilsin, vesile ile tekrar geçmiş olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri