lazeri bilmiyorum ama zımpara-macun-boya için fast care tavsiye edebilirim, gitmedim yaptırmadım ancak incelediğim kadarıyla iyi çalışıyorlar işin başındaki isimde makina müh ve ralli pilotu bu işi hobi olarak yaptığını belirtmiş.
jantımla yaşadığım durumdan sonra internette araştırma yaparken lazerle jant düzeltildiğine dair bir kaç cümle yazı gördüm acaba doğru böyle bir şey duyan var mı varsa nerelerde var acaba...
Konu Scottie tarafından (02/09/2012 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı stili düzeltildi
lazeri bilmiyorum ama zımpara-macun-boya için fast care tavsiye edebilirim, gitmedim yaptırmadım ancak incelediğim kadarıyla iyi çalışıyorlar işin başındaki isimde makina müh ve ralli pilotu bu işi hobi olarak yaptığını belirtmiş.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
jantla yaşanılan durumu bilmiyorum ama sürtme vurma tarzı bişey olarak düşündüm ben.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
lazer olayı ilk defa duydum abicim
ama istanbulda çok iyi tanıdığım vede yakın bir dostumuz var
3 4 parçaya bölünmüş jantları toplan kişiden bahsediyorum
jantında sıkıntı varsa yönlendiririm seni sıfırında farkı ise lazerle değilde elle düzeltme olacaktır..
lazer olayı değişik geldi biraz bana türkiye yapanlar olduğunu zannetmiyorum ama
varsada 1 takım jant parası alırlar
Konu elbruz tarafından (03/09/2012 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.
lazer sadece düzgünlüğü kontrol etmek amacıyla da , kırıkların kaynaklanması için de kullanılabilir. mamafih nasıl yaparsanız yapın aluminyum kaynaklama teknik olarak çok zor bir işlemdir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri