elle hissediyorsan gerçekten bir problem var![]()
Sizce bu nedir servisi aradım normal değil diyorlar gelin bakalım dediler ?
ne yapmalıyım sizce.
Ezik gibi duruyor.Murat abinin dediği gibi elle hissediyorsan şayet sıkıntı...
Ele ne gerek varBariz birisi tepesine çıkmış tepinmiş de iz yapmış gibi duruyor.
Aracınız sıfır ise direkt götürün.
2009 model GP var bende, aracı ilk yıkadığımda, kurularken tavan sacının çook hareket ettiğini farkettim, çok bombe var gibi, ve çok şaşırmışttım.
Eğer sonradan üretilen Puntolar da tavan sacı bu şekilde çok oynaksa, üstüne düşen herhang birşey buna sebep olmuş olabilir..
Kesinlikle ayıplı mal.Sonuna kadar uğraşın,gerekirse mahkemeye verin ve aracı değiştirin.Yoksa ilerde aracı elden çıkarırken büyük sorun yaşarsınız.Bu adamlar nasıl iş yapıyor ya.Heralde arabaları gemiye koyarken sandviç yapıp öyle getiriyolar.Allah yardımcınız olsun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Bir sıkıntı olduğu kesin.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
iç tavan kumaşındada yırtık var zaten çizik gibi ben bunu farkettim servise söyledim. değiştiririz dediler resmini çekip merkeze gönderdiler dönüşte olmadı acaba tavanlamı oynadılar ya
edirneden çağırdılar ben edirneye 2 saat uzaklıktayım servis müdürü ile görüşceklermiş dönücekler tofaştan birini yönlendirceklermiş.müdüre sorup
Ön traverslere değdiği yerlerde bariz iz yapmış ve fotoda bile bu kadar belli olan bir bozukluk. Bu fotonun aldatma ihtimali yok diye düşünüyorum
Güneş arkadan vurmamış olsa zaten fotoda belli olmazdı, güneş arkadan vurmuş ve potluğun önünde daha yoğun gölge oluşmuş. Sürücü tarafında daha fazla olduğunu da görüyoruz.
Konu celenlee tarafından (10/09/2012 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.
Tavanın üzerinde biri gezinmiş gibi.
biri üstüne çıkmamış ise direk ayıplı mal olarak geri verin..
şimdi ben bunu gidip boyasını ölçtüreyim bu aldığım yer tofaşı yönlendircek bana bakıcaklar sonra napayım
peki taşınırken araç taşıma tırlarının alt katında tavanı sürtmüş olabilrler mi sizce öyle bir ütopik düşünceye sahibim de
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Asla taviz vermeyin.Kesin kıvırmaya çalışıcaklar.Yok üstüne eşya düşmüştür, yok çocuklar falan çıkmıştır yada aldığınızda neden kontrol etmediniz gibi laflar ediceklerdir.En ufak geri adım atmayın.Gerekirse tüketici mahkemelerine gidin.Onlar sizi fazla yormuyor.Siz başvurunuzu yapıyorsunuz onlar uğraşıyor bildiğim kadarıyla.Bu arada expertiz için eğer bulunduğunuz yerde varsa bosh servise gidebilirsiniz.
Merak ettim aracı alalı ne kadar oldu ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri